Eve yeni internet alacağım? Hangi internet operatörünü öneririsiniz?

aslındasıl

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
Eve yeni internet alacağım. Telefon internetinde bile çekme sorunu yaşadığımız için kesinti yapmayan ve her odada çeken bir internet istiyorum. Modemim de yok. hem uygun hem de hızı iyi olan bir internet istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. bir de hangi hız ideal olur.

Altyapınız nedir?

altyapı sorgulattığımda hipernet çıktı ama tam olarak ne oluyor bilmiyorum.

Vdsl altyapınız var yani ne kadar desteklediğine Turknetin altyapı doğrulama sitesinden bakın Ve TUrknet ya da Türktelekom tercih edin.

Eve yeni internet alacağım. Telefon internetinde bile çekme sorunu yaşadığımız için kesinti yapmayan ve her odada çeken bir internet istiyorum. Modemim de yok. hem uygun hem de hızı iyi olan bir internet istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. bir de hangi hız ideal olur.
Yıllardır Türknet kullanıyorum bir ara D-Smart ve millenicom deneyimim oldu gerçekten turknetin en iyisi olduğunu daha iyi anladım. Fazla sorgulamaya gerek yok türknet tavsiye ediyorum eğer istersen referans kodu verebilirim ikimizde 1 ay ücretsiz kullanım almış oluruz.

şimdi baktım 50Mbps imiş. 15 Mbps'de yükleme hızı varmış. arkadaşlarımda TürkTelekom diyo da işte fiyatlar yüzünden kafam karıştı. Bir de bu modem olayı nasıl oluyor. eskiden telefona bağlanıyodu da şimdi ev telefonları olmadığı için o bağlama olayı nasıl oluyor. modem olmadığı için zaten o da alınacak da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,386
Son üye
furkan034
Geri