Everest Crystal Kasamı kaça satabilirim ?

ölücülere engel atarım heri :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne olarak :D buzdolabı satıyoruz krşm :D
Hafif hasarlı J23 var ya sonuçta bilgisiz bi abiye benziyosun bak o işler öyle değil evlat aslında bu daha iyi 1-2 çizği var ama olsun yani.
(Espri de yapamadım ki bende ön paneli çizik j23 tg ile yazarım anca bakalım bu kasadan ne zaman kurtulcam)

Adamla konuşuyoruz beni uzak bi yere çağırıyor gidiyorum gidince 300tl indirmezsen 2mizde elimiz boş döneriz diyor şikayet ediyorum hesabı kapanıyor yeni mail açıp yine alabiliyor sahibinden daha güvenli

Hafif hasarlı J23 var ya sonuçta bilgisiz bi abiye benziyosun bak o işler öyle değil evlat aslında bu daha iyi 1-2 çizği var ama olsun yani.
(Espri de yapamadım ki bende ön paneli çizik j23 tg ile yazarım anca bakalım bu kasadan ne zaman kurtulcam)
valla hocam kasa buz gibi dokunduğun zaman Rx 590 kartı takıldı armor 60 65 geçmedi oyunlarda :D Gp model bile değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamla konuşuyoruz beni uzak bi yere çağırıyor gidiyorum gidince 300tl indirmezsen 2mizde elimiz boş döneriz diyor şikayet ediyorum hesabı kapanıyor yeni mail açıp yine alabiliyor sahibinden daha güvenli
aynı olay başıma geldi benim 2 gün boyunca üst üste mejas attı letgodan telefon görünüyordu her gün arıyordu en sonunda küfür ettim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,366
Üyeler
188,085
Son üye
ulas17
Geri