Öneri EVET ALIP KULLANDIĞINIZ EN İYİ KABLOSUZ KULAK İÇİ KULAKLIK SİZCE HANGİSİ

airpods pro

valla şöyle söyliyim normal versiyonu 1200 tl civarına asla ama asla değmez bana 350 TL'ye aldığım razer huntsman wireless dan bile daha kötü geldi ses seviyesi çok az bide rahat değil. Daha fazla çıkıp pro almak çok daha mantıklı en az 3/4 tane yeni özellik geliyor zaten şeffaf mod vb

Son düzenleme:
Eee başka önericek var mı

Oppo Enco W31 Dehşetül Vahşet bir bass ı var acayip tatmin ediyor beni :D

Dalga mı geçiyorsun diyeceksiniz ama benim en beğendiğim bu :D
1634197592134.png

QCY T5 ses kalitesi ve mikrofon olarak airpodsdan bile iyi ama ses yüksekliği fazla değil ayrıca bazen bağlantısı kopup geri bağlanıyor.

Ayrıca şarj ünitesine kulaklığı koyunca şarj etmiyor bazen, çıkarıp geri takınca şarj ediyor.

Ayrıca uygulamadan bakılmıyor şarjına vs. Bunlar dışınca gerçekten çok iyi.

Kuzenimin airpodsunu denedim, arkadaşımın jbl kulaklığını denedim. Bunun ses kalitesi daha iyiydi gerçekten

Daha kablosuz kulak içi kullanmak nasip olmadı.

Sadece 2 tane aldım şimdiye kadar. Biri xiaomiydi ve 2. günde bozuldu. Geçen hafta da lenovo livepods L1 mi ne onu aldım şuan gayet memnunum.
Şarjı çok iyi 2-3 gün hiç şarja takmıyorum ses kalitesi üst düzey denebilir, tek sorun mikrofonu biraz kalitesiz karşı tarafa sesinizin iyi gitmesi için biraz yüksek sesle konuşmanız gerekiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shia
Söyle ses kalitesi ve mikrofonu sağlam uygun bi kablosuz kulaklık yok mu

Söyle ses kalitesi ve mikrofonu sağlam uygun bi kablosuz kulaklık yok mu
tıkaçlı kulaklık sevmiyorsan, soundpeats trueair2+. Ben de almak istiyorum ama elimdekinin bozulmasını bekliyorum.
Aklımdaki bir diğer kulaklık Taotronics a10.

Geri