Merhabalar bugün elime ulaşan EVGA'nın tek fanlı modeli olan RTX 2060 SC 70C Gaming ekran kartına ve Amazon Almanya hakkında yaşadığım tecrübelerden kısaca bahsecedeğim.
Kötü hava koşulları dolayısıyla bugün kart tarafıma ulaştı yaklaşık 7/ 10 iş günü sürdü kargo süreci. İlk işim EVGA'nın sitesine kullanıcı girişi yaparak fatura ibrazı ile "3 Yıllık Sınırlı EVGA Garantisi" altına ürünümü dahil ettim.
Bunun dışında Amazon ürüne kendi garantisini veriyor 2 yıl. İlk yurtdışı GPU alışverişim olduğunu da belirteyim.
Kötü hava koşulları dolayısıyla bugün kart tarafıma ulaştı yaklaşık 7/ 10 iş günü sürdü kargo süreci. İlk işim EVGA'nın sitesine kullanıcı girişi yaparak fatura ibrazı ile "3 Yıllık Sınırlı EVGA Garantisi" altına ürünümü dahil ettim.
Bunun dışında Amazon ürüne kendi garantisini veriyor 2 yıl. İlk yurtdışı GPU alışverişim olduğunu da belirteyim.
Forumdan "Amazon Germany" satıcısından alışveriş yapan arkadaşların kimisi kutusuz kimisi poşet paket tarzı ambalajda geldiğini söylemişti. Şahsi olarak bende de bir tedirginlik oluştursa da bugün gelen ambalajı görünce rahat bir "oh" çektim. Ve heyecanla ürünümü paketinden çıkarttım.
Kutu içeriğinden "Amazon.de" ait alışveriş ile alakalı önemli bilgileri içeren fiş boyutunda bir kağıtta çıktı.
Kutu içeriğide dışı kadar mütevazi ve basitleştirilmiş. EVGA'ya ait bir kılavuz ile 3 kat paketlenmiş kartımız bizi karşılıyor.
Kutu içeriğide dışı kadar mütevazi ve basitleştirilmiş. EVGA'ya ait bir kılavuz ile 3 kat paketlenmiş kartımız bizi karşılıyor.
Kartın dıştan görüşü ve devasa 3 slot kalınlıktaki bloğu görüşünü ilginçleştiriyor. 6 Pin girişi mevcut RGB aydınlatmamız mevcut değil.
Soğutma bloğunun oldukça kalın ve güçlü olduğunu kartı takmadan anlayabiliyorsunuz fakat gürültülü çalışacağı forumdan arkadaşlar tarafından da bahsedilmişti.
Fanın yaklaşık 2300 RPM hızla döndüğünü yaptığım Furmark testinde gördüm. Fan tam yük altına girdiğinde sıcaklık değerleri 70 dereceler vardığında fan hızıda %70 civarına çıkıyor ve fan sesi sessiz ortamda rahatlıkla farkediliyor. Soğutma performansı tek fanlı bir kart için beklentimin biraz üstünde seyretti.
Son olarak 7 dakikalık 1080p Furmark stres testi değerlerini gösteren görseli görebilirsiniz.
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ekler
Son düzenleme: