OHA![]()
Gainward GeForce RTX 3090 Ti Phantom 24GB GDDR6X 384 Bit LHR Ekran Kartı
Gainward GeForce RTX 3090 Ti Phantom 24GB GDDR6X 384 Bit LHR Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kaçtı fiyatı
22kKaçtı fiyatı
2-3 güne elimde dhl yola çıktığını söyledi. Gümrüklük bir işlem kalmadı.Kartlar hala gelmedi sanırımı![]()
Cebinizden bayağı çıktıda boşverin.Cebimden 1 lira çıkmadan kargo istanbuldan adresime yola çıktı.
Newegg sipariş geçmeyi düşünen varsa sipariş geçebilir hiç bir sorun yaşamadım.
Sadece zamanlama kötü oldu 4000 serisi çıktı fakat Evga seven biri olarak üretimi artık olmaması bu kartı kıymetlendirdi benim açımdan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2-3 güne elimde dhl yola çıktığını söyledi. Gümrüklük bir işlem kalmadı.
@Rockhanger teşekkürler bro.
Yoo Sorun yok evgayı seviyorum en kötü ihtimalle aldığım paraya satarım sarı sitede halen bu paraya kart yoktur 27 bin tutmadı maliyet.Cebinizden bayağı çıktıda boşverin.![]()
4k serisini kovalarız bro durmak yokRica ederim dostum ne demek. Rtx 4k serisinin tanıtılması harbiden bahtsix oldu. Onun üstüne eth mining bitince birden piyasa mining kart doldu haliyle fiyatlar çekti.
Gerçekten içim rahatladı. Ben de sayesinde ve konu sahibi arkadaş sayesinde newegg den ekran kartı alabileceğim. İyi akşamlarYoo Sorun yok evgayı seviyorum en kötü ihtimalle aldığım paraya satarım sarı sitede halen bu paraya kart yoktur 27 bin tutmadı maliyet.
Amacım kar etmek değil alışverişi çözmekti zaten sorun çıkmadığını görmüş olduk rica ederim .
4k serisini kovalarız bro durmak yok)
Atıp tutanlar vardı.. Vergilere hazır olun diyenler.Gerçekten içim rahatladı. Ben de sayesinde ve konu sahibi arkadaş sayesinde newegg den ekran kartı alabileceğim. İyi akşamlar![]()
Moral bozmak gibi olmasın ama en düşük Evga 3080 ti 15 bin TL ekran kartları sağlam çakıldı bunun tek suçlusu mining ciler ikinci el ekran kartı alacakları tavsiyem kesinlikle mining te kullanılmış yazanlardan uzak durun ellerinde patlasın acımayın bunlara!Yoo Sorun yok evgayı seviyorum en kötü ihtimalle aldığım paraya satarım sarı sitede halen bu paraya kart yoktur 27 bin tutmadı maliyet.
Amacım kar etmek değil alışverişi çözmekti zaten sorun çıkmadığını görmüş olduk rica ederim .
4k serisini kovalarız bro durmak yok)