3`den fazla alma o zaman sorun olabiliyor.Ben 2-3 tane daha çekiyorum o zaman
Hocam maaşallah tekrardan,güle güle kullanınBen 2-3 tane daha çekiyorum o zaman
2 tane aldım sadece ayrı üyelikler. Neyse kökü gideceğine böyle kalsın sonucu ve teslim süresini merak ediyorum.3`den fazla alma o zaman sorun olabiliyor.
Habibi şükranHocam maaşallah tekrardan,güle güle kullanın
Tamamdir hocam haber bekliyor olacagim buradan yazarsaniz sevinirimtabii ki. 3080ti iptal ettim 3090ti aldım kar marjı daha yüksek kalıyor diye.
pürüzler çıkacaktır ama sorun çıkacağını düşünmüyorum vergisi ödenen ürün sadece bunun için vekalet verilip firma sizin adınıza halledecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3090ti eklendi yine.
Risk aldığımıza değsin. 10-15 güne görüşmek üzere ..
Alıntıyı görüntüle
Hocam maşallah satın alımlarınızı hayranlıkla izledim2 tane aldım sadece ayrı üyelikler. Neyse kökü gideceğine böyle kalsın sonucu ve teslim süresini merak ediyorum.
Habibi şükran
tabii ki. 3080ti iptal ettim 3090ti aldım kar marjı daha yüksek kalıyor diye.
pürüzler çıkacaktır ama sorun çıkacağını düşünmüyorum vergisi ödenen ürün sadece bunun için vekalet verilip firma sizin adınıza halledecektir.
3090ti eklendi yine.
Risk aldığımıza değsin. 10-15 güne görüşmek üzere ..
Alıntıyı görüntüle
Yuzde kaç vergi konmus' bak bi hesapla 'Yurt dışı sitelerden alışverişte ödenen vergide önemli bir değişikliğe gidildi. Yeni düzenlemeyle birlikte, 1 Mayıs'tan itibaren Avrupa Birliği dışı ülkelerden kargoyla gelecek eşyanın gümrük vergisi yüzde 20'den yüzde 30'a çıkıyor. Kargo ile bireysel ithalatta 1500 Euro'luk limit ise 150 Euro olacak .14 Nis 2022''150 eur üstü gönderiler ithalata giriyor, vergileri ödenerek geliyorsa bu üründe olduğu gibi senden dtyb yani vekalet benzeri bi evrak istiyolar. Daha önce çok alışveriş yaptıysan ticari kabul edilir döner, isim soyisim yanlış yazarsın döner, evrak temin etmezsin döner. bunlar alıcının hatası ama gümrük prosedüryle alakalı bi durum değil.
vergileri dahil ₺19,321, vergisiz ₺16,374
150 eur üstü DDP yani vergileri ödenmemiş bir gönderi alırsanız o zaman çok masraflı olur, o vakit almayın. DDPyse rahat olabilirsiniz.
Bana güvenmeyin, DHL, FedEx, Ups gibi firmaların gümrük departmanları var işlemlerin nasıl yapıldığını anlatan, onları arayıp sorabilirsiniz.
Ben aldıktan sonra piyasayı düşüreyimBu fiyatları tahminen Türkiye'de ne zaman görürüz?
her türlü altında kalıyor ve ekmek yedirir diye düşünüyorum. Gelene kadar şartlar ne olur risk. Çünkü kart fiyatları pamuk ipliğine bağlı.Hocam maşallah satın alımlarınızı hayranlıkla izledim
Şöyle bir ilan gördümEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İnşallah hızlı satarsınız hocam o kadar param olsa 1 tane net ben de alırdım hayırlı satışlarBen aldıktan sonra piyasayı düşüreyim
her türlü altında kalıyor ve ekmek yedirir diye düşünüyorum. Gelene kadar şartlar ne olur risk. Çünkü kart fiyatları pamuk ipliğine bağlı.
Kartımda açık vardı boşta durmasın diye çektim hızlı satarım diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
ne yazıkki iptal edildi aynı ürün 2.leri.İnşallah hızlı satarsınız hocam o kadar param olsa 1 tane net ben de alırdım hayırlı satışlar
bu ne demek anlayamadım hocamKartımda açık vardı
kredi kartımda limit vardı boşta durmasın çalışsın istedim yanibu ne demek anlayamadım hocam