wake up to reality
80+ Silver
Türkiye'de mi?RTX 3050 Ventus ile Gaming X tahmini ne kadar olur beyler fiyat tahmini ?
Türkiye'de mi?RTX 3050 Ventus ile Gaming X tahmini ne kadar olur beyler fiyat tahmini ?
Çünkü stoğu bitirmişler ama arada 1-2 adet sokuyorlar. Hızlı çekilincede stokta görünüyor fakat sepete eklenmiyor.Hocam şu ürünü eklerken something went wrong hatası alıyorum sebebi nedir acaba?EVGA GeForce RTX 3050 XC GAMING Video Card, 08G-P5-3553-KR, 8GB GDDR6, Dual-Fan, Metal Backplate - Newegg.com
Buy EVGA GeForce RTX 3050 XC GAMING Video Card, 08G-P5-3553-KR, 8GB GDDR6, Dual-Fan, Metal Backplate with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
@Blueice
Her konuya kötü enerjini yaymak zorunda değilsin. Adam buraya post açana kadar stoğun s si kalmaz. Aldıktan sonra iptal etmesi 30sn ye sürer en kötü.Bir şeyi aldıktan sonra konu açmayın arkadaş kanser ediyorsunuz artık ya. Ben şimdi alınmaz desem iade mi edeceksin?
Anladım eyvallah. Gelince garantisiyle ilgili bilgilendirme yapabilir misinÇünkü stoğu bitirmişler ama arada 1-2 adet sokuyorlar. Hızlı çekilincede stokta görünüyor fakat sepete eklenmiyor.
Evet hocam.Türkiye'de mi?
O zaman kesinse ben de kovalayayımGarantide sıkıntı yok. Evganın sitesine kaydolup ürünü kaydettiğinde garantili oluyor. Bu kadar basit.
Her konuya kötü enerjini yaymak zorunda değilsin. Adam buraya post açana kadar stoğun s si kalmaz. Aldıktan sonra iptal etmesi 30sn ye sürer en kötü.
Tamam kardeş emredersin, fikir danışılmasın, bilgi sorulmasın, bilgilendirme yapılmasın, doğru/yanlış öğrenilmesin, piyasadaki gelişmeler aktarılmasın vs. Abdullahta dükkanı kapatıp minecraft serverine çevirsin buraları. Yeterki sen rahatsız olma.
Konu açıp milletin fikrini alana kadar ürün bitiyor zaten o nasıl olacak? Alan arkadaş iptal edebilir çok düşünme bu konularda olur mu?