Bayadır bekliyorum ben zaten 3070ti sattığımdan beri can sıkıntısına metin2 valo takılıyorum bazen cities skylines takılıyom.ee 1 ay daha bekleyeceksin o zaman sana kolaylıklar
En azından yeni canavarları görelim de, belki fiyatları da cazip gelir hiç yoktan belki 5000 serisi fiyatları düşer de ondan nemalanırız.Anakartlar bios sorunu yüzünden 2 hafta uzatıldı ama.
Metin 2 mi kaldı mı o oyunBayadır bekliyorum ben zaten 3070ti sattığımdan beri can sıkıntısına metin2 valo takılıyorum bazen cities skylines takılıyom.
Fiyatları cazip filan diye bekliyorsan bekleme knk 2 kat daha pahalı olacak.En azından yeni canavarları görelim de, belki fiyatları da cazip gelir hiç yoktan belki 5000 serisi fiyatları düşer de ondan nemalanırız.
Bazı sızıntılara göre fiyat aynı veya çok yakın olacak deniyordu.Fiyatları cazip filan diye bekliyorsan bekleme knk 2 kat daha pahalı olacak.
görürsün knk yakın fiyatı anakartların prime olanı bile 500€ yazmışlar umarım olmaz rog hero + ryzen 77700x hayalim var.Bazı sızıntılara göre fiyat aynı veya çok yakın olacak deniyordu.
Umut fakirin ekmeğidir, ekmeğimle oynamagörürsün knk yakın fiyatı anakartların prime olanı bile 500€ yazmışlar umarım olmaz rog hero + ryzen 77700x hayalim var.
Alıntıyı görüntüle
şu RTX 3070 ti dibine kadar kullanmak istiyorum 1080P de Ultra da bile maksimum %30 kullanım ne ya ekran kartının 5000TL lik hakkını kullanıyorumUmut fakirin ekmeğidir, ekmeğimle oynama
Hocam para yokki o kadar. Benim laptopu satsam anca bir ekran kartı alabiliyorum.@cLarq https://www.vatanbilgisayar.com/msi...-x-24gb-gddr6x-384bit-nvidia-ekran-karti.html
sende bir şey var al ne bekliyorsun
Fiyatlar düşmeyecek knk tayvan ile çin arasında gerginlik yaşanırsa bu fiyatların hızla artacağını söz konusu ayrıca dolar diye bir gerçek var yıl sonuna kadar 20 görecek. Birde New World dediğin muhabbet seramik kapasitör kullanmamasından dolayı oluyordu nvidia bu olayı çoktan çözdü.Fiyatlar daha da düşecek. Bu fiyatlara 3090 Ti bile bulunacak diye düşünüyorum. Öte yandan 24G-P5-3987-KR kodunu aratın. Bu kartta ciddi bir yanma sorunu var. Bir dönemler New World oyununun yaktığı kart bizzat bu kart.
Kim de var ki usta zar zor Asus Rog Strix RTX 3070 ti OC aldım 3 ay önce indirimde 14.320TL ye aldığıma binlerce kez şükrediyorum şuan kart en dandik modelleri bile 16K bandında ve hızla tırmanıyor dolar sağ olsun.Hocam para yokki o kadar. Benim laptopu satsam anca bir ekran kartı alabiliyorum.