Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EVGA Z20 RGB Optik Mekanik Klavye 1354 TL

Tuş düzeni İngilizce olduğu için TR tuş takımı takınca soldaki Shift, sağdaki Enter ve hemen onun üstündeki "\ |" tuşları nedeniyle; simetriyi de sağlamak için soldaki TAB ve CAPS tuşlarını da orijinal bırakırsak aşağıdaki gibi gözükecek.

Alıntıyı görüntüle
Pudding sevmeyen varsa bu da alternatif olabilir.

Son düzenleme:

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Dayanamadım bende aldım. Türkçe klavye olmaması sorununu artık çözeceğiz bir şekilde.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Çok bakıştık ben de dayanamadım aldım. Kargoya vermişler. Çok premium duruyor. İnş sesli değildir.

Lolgame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kerem
2 ay kullandım bu klavyeyi. Sorunuz varsa alırım. Ek olarak bu kanalda çoğunlukla custom klavye içerikleri paylaşılıyor.

ridvan k

80+ Bronze
2 ay kullandım bu klavyeyi. Sorunuz varsa alırım. Ek olarak bu kanalda çoğunlukla custom klavye içerikleri paylaşılıyor.
Asus rog strix tkl modeli mi evga modeli arasında hala tıkalı kaldım yardimci olursan cok teşekkür ederim
Evganin sesi cok fazla mı su ana kadar hep red switch bakiodum
Son olarak turkce krakter deil bunun icin turkce krakterler almak şart mı evga için

yuтpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkay
Beyler klavyeyi almayı düşünüyorum ödeyeceğimiz fiyat haricinde gümrükten bir ödeme çıkıyor mu yanıtlarsanız sevinirim lütfen

SadeceSeyf

80+ Gold

Lolgame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kerem
Asus rog strix tkl modeli mi evga modeli arasında hala tıkalı kaldım yardimci olursan cok teşekkür ederim
Evganin sesi cok fazla mı su ana kadar hep red switch bakiodum
Son olarak turkce krakter deil bunun icin turkce krakterler almak şart mı evga için
Hayır sesi çok fazla değil, ama switchleri pek beğenilmemiş bilginiz olsun ben de beğenmedim. Bir boşluk hissiyatı var switchlerde. Ayrıca hiçbir yerde bahsedilmemiş bizzat yaşadım Asus'un armoury create yazılımı ile uyumsuz çalışıyor. Evga'nın kendi yazılımı çok fazla işlemci tüketiyor ve birçok bug var. Bunlar dezavantajları. Avantajları daha fazla. Bu fiyat bandında bu kalitede klavye bulunmaz, 4000hz, medya kontrol butonları, yapı kalitesi, dahili portlar vsvs.

Ekler

• IMG_20230202_210303.jpg
    IMG_20230202_210303.jpg
    3 MB · Hit: 84
Son düzenleme:

ridvan k

80+ Bronze
Hayır sesi çok fazla değil, ama switchleri pek beğenilmemiş bilginiz olsun ben de beğenmedim. Bir boşluk hissiyatı var switchlerde. Ayrıca hiçbir yerde bahsedilmemiş bizzat yaşadım Asus'un armoury create yazılımı ile uyumsuz çalışıyor. Evga'nın kendi yazılımı çok fazla işlemci tüketiyor ve birçok bug var. Bunlar dezavantajları. Avantajları daha fazla. Bu fiyat bandında bu kalitede klavye bulunmaz, 4000hz, medya kontrol butonları, yapı kalitesi, dahili portlar vsvs.
Peki asus strix tkl mı tercih edersin evga mı

Top Bottom