ridvan k
80+ Bronze
İstedim inslh beğenirim bende
Fiyat olrak 700 tl daha dusuk evga bu konuda da avantajlı
İstedim inslh beğenirim bende
Bende onu kaçirdığim icin pişmanım ne ironik1 ay önce Asus Rog Strix scope nx tkl deluxe almıştım, bu o zamanlar olsa kaçırmazdım
Armoury Crate de sık sık arıza çıkarıyor. Mesela geçen ay Ç tuşum çalışmıyordu. Neler neler denedim. Meğer Armoury Crate kendi kendine bir şeyler yapmış. Klavye profillerini sıfırlayınca düzeldi.Hayır sesi çok fazla değil, ama switchleri pek beğenilmemiş bilginiz olsun ben de beğenmedim. Bir boşluk hissiyatı var switchlerde. Ayrıca hiçbir yerde bahsedilmemiş bizzat yaşadım Asus'un armoury create yazılımı ile uyumsuz çalışıyor. Evga'nın kendi yazılımı çok fazla işlemci tüketiyor ve birçok bug var. Bunlar dezavantajları. Avantajları daha fazla. Bu fiyat bandında bu kalitede klavye bulunmaz, 4000hz, medya kontrol butonları, yapı kalitesi, dahili portlar vsvs.
Bu dediğinizi tam anlamadım. Biraz daha açık anlatır mısınız? Ürün 1 haftaya gelir ona göre ayarını yapayım.Armoury Crate de sık sık arıza çıkarıyor. Mesela geçen ay Ç tuşum çalışmıyordu. Neler neler denedim. Meğer Armoury Crate kendi kendine bir şeyler yapmış. Klavye profillerini sıfırlayınca düzeldi.
Z20'nin yazılımının işlemci kullanımı konusunda "uygulamayı ışıkları kontrol ettiğiniz sekmede tutmayın, diğer sekmelerde bırakın" demişlerdi yabancı bir forumda.
Bu dediğinizi tam anlamadım. Biraz daha açık anlatır mısınız? Ürün 1 haftaya gelir ona göre ayarını yapayım.
Hocam ben klavyeden pek anlamam bunun switchleri red tarzı mı nasıl?2 ay kullandım bu klavyeyi. Sorunuz varsa alırım. Ek olarak bu kanalda çoğunlukla custom klavye içerikleri paylaşılıyor.
Hocam klavyeden memnun musunuz galiba 1100 TL'ye düşmüş bende redragon k552 den geçiş yapmayı düşünüyorum sizce geçilir mi ve en fiyat performans klavye bu muResimdeki "Lighting Effect" sekmesi değil, mesela "General setting" sekmesi açık olacak şekilde bırakmak gerekiyormuş. Galiba canlı olarak donanımdaki ışıkları klavye görseli üzerinde göstermeye çalıştığı için işlemciyi çok kullanıyor. Şimdiden yapacak bir şey yok yani