Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EVGA Z20 RGB Optik Mekanik Klavye 1354 TL

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
alsam mı ya arada kaldım pişman eder mi ilk klavyem olacak

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
1 ay önce Asus Rog Strix scope nx tkl deluxe almıştım, bu o zamanlar olsa kaçırmazdım

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Hayır sesi çok fazla değil, ama switchleri pek beğenilmemiş bilginiz olsun ben de beğenmedim. Bir boşluk hissiyatı var switchlerde. Ayrıca hiçbir yerde bahsedilmemiş bizzat yaşadım Asus'un armoury create yazılımı ile uyumsuz çalışıyor. Evga'nın kendi yazılımı çok fazla işlemci tüketiyor ve birçok bug var. Bunlar dezavantajları. Avantajları daha fazla. Bu fiyat bandında bu kalitede klavye bulunmaz, 4000hz, medya kontrol butonları, yapı kalitesi, dahili portlar vsvs.
Armoury Crate de sık sık arıza çıkarıyor. Mesela geçen ay Ç tuşum çalışmıyordu. Neler neler denedim. Meğer Armoury Crate kendi kendine bir şeyler yapmış. Klavye profillerini sıfırlayınca düzeldi.
Z20'nin yazılımının işlemci kullanımı konusunda "uygulamayı ışıkları kontrol ettiğiniz sekmede tutmayın, diğer sekmelerde bırakın" demişlerdi yabancı bir forumda.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Armoury Crate de sık sık arıza çıkarıyor. Mesela geçen ay Ç tuşum çalışmıyordu. Neler neler denedim. Meğer Armoury Crate kendi kendine bir şeyler yapmış. Klavye profillerini sıfırlayınca düzeldi.
Z20'nin yazılımının işlemci kullanımı konusunda "uygulamayı ışıkları kontrol ettiğiniz sekmede tutmayın, diğer sekmelerde bırakın" demişlerdi yabancı bir forumda.
Bu dediğinizi tam anlamadım. Biraz daha açık anlatır mısınız? Ürün 1 haftaya gelir ona göre ayarını yapayım.

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Bu dediğinizi tam anlamadım. Biraz daha açık anlatır mısınız? Ürün 1 haftaya gelir ona göre ayarını yapayım.

Resimdeki "Lighting Effect" sekmesi değil, mesela "General setting" sekmesi açık olacak şekilde bırakmak gerekiyormuş. Galiba canlı olarak donanımdaki ışıkları klavye görseli üzerinde göstermeye çalıştığı için işlemciyi çok kullanıyor. Şimdiden yapacak bir şey yok yani :)

software3.png

Peak2Core

80+
Şuan %60 mekanik klavye kullanıyorum. Ziyoulang T60 RGB. Bu klavyeyi de sevdim. Şimdiki klavyem red switch. Bu klavyeyi önerir misiniz? Basım hissi olarak nasıldır?

nextman--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ali metehan izci
Klavyeyi öneriyormusunuz ? switch konusunda biraz kararsız kaldım.Sonraki süreçte satmak istersek çok problem yaşarmıyız :)

Resimdeki "Lighting Effect" sekmesi değil, mesela "General setting" sekmesi açık olacak şekilde bırakmak gerekiyormuş. Galiba canlı olarak donanımdaki ışıkları klavye görseli üzerinde göstermeye çalıştığı için işlemciyi çok kullanıyor. Şimdiden yapacak bir şey yok yani :)

software3.png
Hocam klavyeden memnun musunuz galiba 1100 TL'ye düşmüş bende redragon k552 den geçiş yapmayı düşünüyorum sizce geçilir mi ve en fiyat performans klavye bu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,835
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom