karıncalar sirkeyi sevmiyor diye biliyorum, karıncanın olduğu yerlere sirke dök. yuvasını bulursan sirke dök önüne.Dostlar selam, Evi uçan karıncalar bastı ne yapmam gerekiyor ? Yaklaşık 2 haftadır karınca istilası altındayız bi kesiliyor sonra tekrar başlıyor lütfen yardım
o kadar mı cahilsin hocam bi aç elinin altında internet varUçan Karınca?
Evet bunu duydum ama tam olarak nerden çıktıkları da belli değil, ilaçlama firması arayacağım sanırımkarıncalar sirkeyi sevmiyor diye biliyorum, karıncanın olduğu yerlere sirke dök. yuvasını bulursan sirke dök önüne.
önereceğin zehir var mı? haşere ilacı sıktım pek etki etmiyor sanırım onlara.Eve girdikleri yeri tespit edip önce zehiri basıcaksın sonra orayı kapatacaksın.
ilaç bilmiyorum ya malesefo kadar mı cahilsin hocam bi aç elinin altında internet var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet bunu duydum ama tam olarak nerden çıktıkları da belli değil, ilaçlama firması arayacağım sanırım
önereceğin zehir var mı? haşere ilacı sıktım pek etki etmiyor sanırım onlara.
Bizim evi ucan karınca basmadığı için bilmememde normalo kadar mı cahilsin hocam bi aç elinin altında internet var
Evet bunu duydum ama tam olarak nerden çıktıkları da belli değil, ilaçlama firması arayacağım sanırım
önereceğin zehir var mı? haşere ilacı sıktım pek etki etmiyor sanırım onlara.
bu mu hocam?karıncalar hızlı yumurtlayıp çoğalırlar. geldikleri yeri tespit edip zehir at üzerine de alçı çek gelmezler. biz de ağaç dalı balkona doğru geliyor ordan geliyorlardı üzerinde karınca resmi olan sprey vardı onu sıkınca kokusundan falan kaçıyorlardı.
bilmediğin konularda yorum yazmamaya özen göster hocam o zaman, sadece bilgi kirliliği oluyor çünkü.Bizim evi ucan karınca basmadığı için bilmememde normal