Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin
Yoktur diye düşünüyorum.Sordum ama başvuru aldılar sadece başka yapabileceğim bir şey var mı?
Hocam ne kadar fazla kişi dilekçe yazarsa o kadar hızlı getiriyorlar. Herkesin dilekçe yazmasını sağlayınSordum ama başvuru aldılar sadece başka yapabileceğim bir şey var mı?
Hocam ne kadar fazla kişi dilekçe yazarsa o kadar hızlı getiriyorlar. Herkesin dilekçe yazmasını sağlayın
O zaman bilemem hocam. Türkcell'in superbox mıydı neydi bir teknolojisi vardı. Ona bakabilirsiniz. Ama fiyatları pahalıHocam ne kadar fazla kişi dilekçe yazarsa o kadar hızlı getiriyorlar. Herkesin dilekçe yazmasını sağlayın
Müstakil ev maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Müstakil ev maalesef![]()
Tekrar arayıp derse giremiyoruz desem yardımcı olurlar belki internet lazım çünküBenim is yerimde de alt yapi yoktu basvuruyu yaptim 5 ay sonra da gelebilir 5 sene sonrada gelebilir dedi,soyle boyle baya konustum sonucta is ekmek parasi kazancaz dedim 3 gun sonra internet baglanmisti....
Aynen olabilir o sekilde konusun eba derslere giremiyrm diye yardmci olurlar...Tekrar arayıp derse giremiyoruz desem yardımcı olurlar belki internet lazım çünkü