Evime alt yapıyı nasıl döşetebilirim?

YnrAltan

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba arkadaşlar Evimde alt yapı yok ama köyde Türk Telekom,Turkcell vb. yerlerlerden internet alanlar var. Galiba telefon direklerinden hat çekiyorlar ben nasıl çektirebilirim evime o hattan? Yardımcı olursanız sevinirim.

Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.

Sordum ama başvuru aldılar sadece başka yapabileceğim bir şey var mı?
Hocam ne kadar fazla kişi dilekçe yazarsa o kadar hızlı getiriyorlar. Herkesin dilekçe yazmasını sağlayın

Hocam ne kadar fazla kişi dilekçe yazarsa o kadar hızlı getiriyorlar. Herkesin dilekçe yazmasını sağlayın
Müstakil ev maalesef

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müstakil ev maalesef😕

Müstakil ev maalesef

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müstakil ev maalesef😕
O zaman bilemem hocam. Türkcell'in superbox mıydı neydi bir teknolojisi vardı. Ona bakabilirsiniz. Ama fiyatları pahalı

Benim is yerimde de alt yapi yoktu basvuruyu yaptim 5 ay sonra da gelebilir 5 sene sonrada gelebilir dedi,soyle boyle baya konustum sonucta is ekmek parasi kazancaz dedim 3 gun sonra internet baglanmisti....

Benim is yerimde de alt yapi yoktu basvuruyu yaptim 5 ay sonra da gelebilir 5 sene sonrada gelebilir dedi,soyle boyle baya konustum sonucta is ekmek parasi kazancaz dedim 3 gun sonra internet baglanmisti....
Tekrar arayıp derse giremiyoruz desem yardımcı olurlar belki internet lazım çünkü

Özelden size atacağım E-Posta adresine telefon ve adres bilgisi ile sorununuzu detaylıca anlatın, genç olduğunuzu ve derslere girmekte zorluk çektiğinizi dile getirin. Türk Telekom size yardımcı olacaktır.

Eğer köyde yaşıyorsanız evet direklerden hat geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,955
Üyeler
189,359
Son üye
kerem kavlak
Geri