Sebastian Szymanski
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,574
iyi forumlar öncelikle yksye hazırlandığımı ve sınava 39 gün kaldığını belirteyim. evimin hemen yanında mermer atölyesi açılmış. tam şehirin içinde hatta dükkanın hemen önünde cuma günleri Pazar kuruluyor. yani yerleişim yeri . işte bu dükkan, bir apartmanın bodrumunda bu apartman ile aramızda boş arsa var .bunlar da bu arsaya tüm mermerlerini dizmiş ve tezgah kurmuşlar kesim işlerini orda yapıyorlar ben bunları polise ve zabıtaya şikayet ettim ilk polis geldi polis gittikten sonra devaam ettiler sonra zabıta geldi uyardılar ve bir daha olursa ceza yazılacklarını söylediler(Belediyenin beyaz masası üzerinden şikayet ettim zabıtaya belediye bana böyle dönütte bulundu) 2 gün geçti ilk gün çalışmadı bu atölye ama bugün tekrardan sabah 8 den beri başladı. ben tekrar yazdım belediyeye ve zabıta geldi bir şeyler söyleyip gitmiş daha belediye dönütte bulunmadı bana neyse zabıta gittikten sonra bunların bodrumuna inen yerde kesim yapıyorlar şimdi hiç bir şey değişmedi bizim için ses ve toz devam ediyor ama orası dükkanına dahil mi bilmiyorum dahil olsa bile mermerciler sanayisi var şehir merkezine max 2-3 km uzakta neden oraya gitmiyorlar ben bunları başka nereye şikayet edebilirim. şikayet ettikten sonra ben dava mava filan işler ile uğraşmak istemiyorum ismim de verilsin istemiyorum napabilirim?