Evin içinde nasıl kilo veririm?

Konu nasıl açarım. Yeniyim de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu nasıl açarım yeniyim de.
1621360692898.png

Konu nasıl açarım. Yeniyim de

Konu nasıl açarım yeniyim de.
Forumu önce aşağı sonra yukarı kaydır altta seçenekler çıkacak.

Konu aç butonu olucak dostum.
Teşekkürler
Teşekkürler vallahi ne yalan söyleyeyim sizden hızlı konu yanıtlayan forum görmedim.

Teşekkürler
Teşekkürler

Ama senin yaşın diyet yapmak için çok müsait bir yaş değil kardeşim. O yüzden daha uzman birisinden yardım alman daha doğru. Ben direk aç kalarak kilo verdim. Çok tavsiye edilen bir yöntem değil bu. Hemde senin yaşındakilere.
Açlık pek zor değil ben susuzluğa dayanamıyorum hocam.
Ailem böyle birşeye izin de vermiyor zaten.

Boyum 1.60 kilom tahmini 70 yaş 14.
Evde 0 imkan ile nasıl kilo veririm.

Günde 10.000 adım yürü. Tek tek say. 5000 adım at ardından mekik tarzı egzersizler yap. Egzersizler bitince 5000 adım daha at. En az 7000 adım yürü her gün. İstersen bu adımları hemen bitirmeye ugraşmazsın saat başı 1000-3000 adım atabilirsin. 10.000 veya 7500 adıma geldigin vakit bu günlük tamam deyip durursun.

Açlık pek zor değil ben susuzluğa dayanamıyorum hocam.
Ailem böyle birşeye izin de vermiyor zaten.
Susuz kalacağını kim söyledi ki? :D Tam aksine çok su içeceksin. Bol proteinli yiyecekler yiyeceksin. Mesea Ton balığı. 100 GR ton balığı yanında 1 litre su + şalgam falan içersen (şalgam bağırsakları çalısıtırır) Yanında da salata falan yersen Hem acıkmazsın. Hemde az bir yemekle doymuş olursun. :D

Fit yemek kanalını izleyebilirsin

Boyum 1.60 kilom tahmini 70 yaş 14.
Evde 0 imkan ile nasıl kilo veririm.
Öncelikle günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp onun 200-300 altında tutman gerekiyor ki kilo veresin.

Daha sonra YouTube'da HIIT kardio videoları var onları yapabilirsin, muhtemelen ilk birkaç gün videoları bitiremeyeceksin çünkü gerçekten çok yoğun tempoda geçiyor.

En önemlisi de 3 beyazı keseceksin. Tuz, un, şeker.

Kilo vermek için illa spor salonuna yazılman gerekmiyor evde de istikrar sağlandığı takdirde istediğin kiloya inebilirsin.
Bol şans.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri