Evlilik için bütçe 120.000₺ — Buzdolabı / Çamaşır / Bulaşık makinesi tavsiyeleri

asga282

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
120000
Selamlar herkese,
Evlilik sürecindeyim ve beyaz eşya seti almayı planlıyorum. Toplam bütçem maksimum 120.000₺ civarı. Aradığım ürünler: buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi. Ailemizde “Koç Ailem” indirimi olan bir kişi olduğu için Arçelik/Beko ürünlerine daha uygun fiyata(%12 ekstra indirim) erişebiliyorum — bu yüzden bu markaların avantajlı olup olmadığını da merak ediyorum.

Kriterlerim / notlarım:

• Buzdolabı için ölçüler: en 75 cm, boy 192 cm (bu alana uygun model arıyorum).
  • Bulaşık makinesinde kaşıklığın alt rafta (aşağıda) olmasını tercih ediyoruz.
  • Çamaşır makinesi en az 9 kg kapasite olmalı.
  • Ürünlere ekstra garanti alacağım.
  • Bu fiyat bandında fiyat/performans olarak en uygun ürünleri arıyorum.
  • İnox metal ile beyaz rengin farkı var mıdır?

Soru: Bu indirim varken Arçelik / Beko tercih etmeli miyim yoksa aynı fiyat bandında daha iyi servis/performans sağlayacak başka markalar (örn. Bosch, Siemens vs.) mı bakmalıyım? Model önerisi ve artıları/eksileri ile paylaşırsanız çok sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Selamlar herkese,
Evlilik sürecindeyim ve beyaz eşya seti almayı planlıyorum. Toplam bütçem maksimum 120.000₺ civarı. Aradığım ürünler: buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi. Ailemizde “Koç Ailem” indirimi olan bir kişi olduğu için Arçelik/Beko ürünlerine daha uygun fiyata(%12 ekstra indirim) erişebiliyorum — bu yüzden bu markaların avantajlı olup olmadığını da merak ediyorum.

Kriterlerim / notlarım:

• Buzdolabı için ölçüler: en 75 cm, boy 192 cm (bu alana uygun model arıyorum).
  • Bulaşık makinesinde kaşıklığın alt rafta (aşağıda) olmasını tercih ediyoruz.
  • Çamaşır makinesi en az 9 kg kapasite olmalı.
  • Ürünlere ekstra garanti alacağım.
  • Bu fiyat bandında fiyat/performans olarak en uygun ürünleri arıyorum.
  • İnox metal ile beyaz rengin farkı var mıdır?

Soru: Bu indirim varken Arçelik / Beko tercih etmeli miyim yoksa aynı fiyat bandında daha iyi servis/performans sağlayacak başka markalar (örn. Bosch, Siemens vs.) mı bakmalıyım? Model önerisi ve artıları/eksileri ile paylaşırsanız çok sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!
Her ne kadar da KOÇ u sevmesem de ( Fanatik Galatasaraylı olarak :) ) kendimi bildim bileli bütün beyaz eşyalarım Arçelik/Beko dur. Servis ağı en iyi firmadır. En küçük ilçelerde bile serviste sorun yaşamadım.

Önerebileceğiniz modelleri var mıdır?
Biz önermeyelim ya, eşinle beraber karar ver bence :) Sonra sıkıntı olmasın.
Şaka bir yana, en güzeli fiziksel mağazalarda çıplak gözle görmek en iyisi olur. İndirim sadece online da mı geçerli ?

Biz önermeyelim ya, eşinle beraber karar ver bence :) Sonra sıkıntı olmasın.
Şaka bir yana, en güzeli fiziksel mağazalarda çıplak gözle görmek en iyisi olur. İndirim sadece online da mı geçerli ?
Biz biraz bakındık ama hangi model iyidir çok fazla kafa karıştırıyor. İndirim tüm bayilerde geçerli. Hatta bizi de bayi bilgilendirdi durumdan.
Şu 3 model var aklımızda. Hani şu özelliği kaçırma. Almışken şu özellikte olsun dediğiniz bir şeyler olur mu diye sizlerden de yardım almak istedim.

Neredeyse 3 senedir kullanıyoruz 3 teyzemle birlikte annem aynı arçelik mağzasından almıştı, 4ümüzün cihazlarında da o günden beri sorun yok temiz kullanmak önemli arçelik ve bekodan başka marka almayın üstelik çamaşır makinesi + kurutma makinesi alırsanız %50 indirim olduğu yazıyor

Arçelik eskilerde kaldı. Eski kalitesnin yerinde yeller esiyor.

Profilo deyip kaçarım :)

Biz biraz bakındık ama hangi model iyidir çok fazla kafa karıştırıyor. İndirim tüm bayilerde geçerli. Hatta bizi de bayi bilgilendirdi durumdan.
Şu 3 model var aklımızda. Hani şu özelliği kaçırma. Almışken şu özellikte olsun dediğiniz bir şeyler olur mu diye sizlerden de yardım almak istedim.
Özellikler hakkında fikrim yok ama benim annem sadece ve sadece Siemens tercih ediyor hem sağlam, hem garantisi uzun ve servis de iyi, Ankara'da yaşıyorsanız. Siemens alın derim.

Buzdolabındaki dondurucu kısmı üstte olsa daha kolay olmaz mı acaba?
Sonçta sürekli kullanılan bir alan değil ya. O yüzden üst taraflara bişeyler koymak daha zahmetli mi olur?

Buzdolabındaki dondurucu kısmı üstte olsa daha kolay olmaz mı acaba?
Sonçta sürekli kullanılan bir alan değil ya. O yüzden üst taraflara bişeyler koymak daha zahmetli mi olur?
dondurucunun altta olması daha ergonomik bence bir tık uzun boyluysanız dolaptan bişey almak için eğilmek zorunda kalıyorsunuz

dondurucunun altta olması daha ergonomik bence bir tık uzun boyluysanız dolaptan bişey almak için eğilmek zorunda kalıyorsunuz
O yüzden dedim zaten. Mesela annemin boyu biraz kısa. Dondurucuyu her zaman kullanmıyorsun, kullanacağı zaman da bir şey ararken sıkıntı yaşıyor.
Boyda sorun yoksa problem olmaz.

Arçeliğin televizyonları müthiş ötesi ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,717
Üyeler
186,100
Son üye
captbatuhan
Geri