Neler Yeni

Evrende herşeyin rastgele olması

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Forget
allah her canlıyı sınamıştır mesala örnek 600 lü yıllarda insanlar her bilgiye oturduğu yerden ulaşabiliyorlarmıydı hayır ama bu dönemde yaşayan insanlar birebir mucizeleri görebilme imkanları olmuştur şuan günümüzde her bilgiye oturduğumuz yerden ulaşabiliyoruz ama peygamberleri islamı birebir göremiyoruz ve bizlerde islamı araştırmalıyız hayvanlar içinde fare böcek yer fareyi kedi yer kediyi tilki yer bu böyle gider
Bu dönemde yaşıyorum ve birebir mucize göremedim. Kamera ciktigindan beri cinlerde voltaya çıkmıyor artık

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
yolcu arslan
Bakmaya doyamıyor 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir cahil cahil olduğunu kabul etmez kanka, yani cahil olduğunu düşünmüyorum. Bilmediğini bilmek en önemli meziyet.

Yıllardır benzer örnekler verilir. Ben bardağın dolu tarafına sen boş tarafına bakyrsun.
Gördün mü eğer DNA da kalıtsal hastalıklara veya doğumlara sbep olan ATGC harf dizilimleri bunlar eğer kusursuz olmazsa olacak olan bu yolladıkların. Bu da tesadüfün olmadığını net ortaya koyar eğer tesadüf olsaydı benim gönderdiğim gibi kusursuzlar ASLA olamayacaktı.
yolladıkların yaratılışın kanıtı onu bile bilmiyorsun 😂

1739822435653.png

1739822512839.png

1739822530054.png

Bakarmısnız güneş nasılda tesadüfen doğdu bugün.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Forget
Yıllardır benzer örnekler verilir. Ben bardağın dolu tarafına sen boş tarafına bakyrsun.
Gördün mü eğer DNA da kalıtsal hastalıklara veya doğumlara sbep olan ATGC harf dizilimleri bunlar eğer kusursuz olmazsa olacak olan bu yolladıkların. Bu da tesadüfün olmadığını net ortaya koyar eğer tesadüf olsaydı benim gönderdiğim gibi kusursuzlar ASLA olamayacaktı.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kardeşim sen bir lavaboya git gel rica ediyorum. Millet karina bakip bakmaya doyamiyom dese nasıl hissedersin?

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Dhsjjsjsjsjdidjdjdjjssjdjd kusursuzlar olmayacaktı diyor sushusbsjsjshsushd
Sen çok komik bir adamsın ya, bel fıtığı,kanser, akciğer hastalıkları, genetik hastalıklar, solunum yolu hastalıkları, yaşlanma..

Baya kusursuzuz hepimiz.

Xxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sami Yusuf Aksu
Bu dönemde yaşıyorum ve birebir mucize göremedim. Kamera ciktigindan beri cinlerde voltaya çıkmıyor artık
işte o zamanki insanların araştırma imkanları kısıtlıydı allahta peygamberler gönderdi
ama şuan niye peygamber veya mucizeler olmuyor çünkü teknoloji gelisti isteyen herkes islamı araştırabilir

umtb

80+ Bronze

@Abdullah Hacıgül bu konular foruma zarar veriyor bence bilgisizce tartışmalar dönüyor insanların inançları zara uğruyor yasaklansın bence bir süreliğine​

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
Kardeşim sen bir lavaboya git gel rica ediyorum. Millet karina bakip bakmaya doyamiyom dese nasıl hissedersin?
Adam sözler köşkü katıl üyesi çıktı usta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül bu konular foruma zarar veriyor bence bilgisizce tartışmalar dönüyor insanların inançları zara uğruyor yasaklansın bence bir süreliğine​

Niye ? Felsefe kısmında ne konuşacağız? İslam'ın doğru olup olmadığı felsefi bir problem değil mi? İslam konuşulmaz mi? İslam'ın kendimize göre yanlışlarını söylemek yasak mı?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Forget
işte o zamanki insanların araştırma imkanları kısıtlıydı allahta peygamberler gönderdi
ama şuan niye peygamber veya mucizeler olmuyor çünkü teknoloji gelisti isteyen herkes islamı araştırabilir
Araştı

felsefe diye konu var; ve sende şahit olmussundur ki sürekli konuyu dagitan, laf atan bilgisizler Müslümanlar oluyor. Sözde dinini savunan.. senin gibi adam akıllı felsefe yapan adamlar olsaydı bu halde olmazdık

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
Araştı

felsefe diye konu var; ve sende şahit olmussundur ki sürekli konuyu dagitan, laf atan bilgisizler Müslümanlar oluyor. Sözde dinini savunan.. senin gibi adam akıllı felsefe yapan adamlar olsaydı bu halde olmazdık
Yok yani felsefe kısmında ne konuşacağız? 4060 ti hazır sistem alınır mı alınmaz mı, onu mu konuşacağız? İslam tartışılamaz mi? Kimsenin Allah'a küfür ettiği yok, milletin değerlerine sövdüğü yok. Arkadaş "Allah'ının" yarattığını düşündüğü "kusursuz" şeyleri atıyor, bende kusurluları atıyorum, ne var bunda? Ne konuşacağız felsefe kısmında?

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
yolcu arslan
  • Ankebut Suresi, 20. ayet: De ki: "Yeryüzünde gezip dolaşın da, böylelikle yaratmaya nasıl başladığına bir bakın, sonra Allah ahiret yaratmasını (veya son yaratmayı) da inşa edip yaratacaktır. Şüphesiz Allah, herşeye güç yetirendir.

1739822780278.png

1739822851660.png

1739822877025.png

1739822928394.png

Oğul tesadüf o dur ki kusursuz ola. Ey oğul bu öğüdü dinle 😊

Bütün resimleri ikiye böldüm ortadan ve düşündüm ki solda olan sağdada aynısı var aynı renkler aynı tonlar aynı organlar iki tarafa eşit verimiş.
Yani sağ kulağın olduğu yerde kulak solda ise kol çıkmıyor. İki taraf eşit düzeyde.

Tesadüf tabi oğul 😒😊

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Forget
  • Ankebut Suresi, 20. ayet: De ki: "Yeryüzünde gezip dolaşın da, böylelikle yaratmaya nasıl başladığına bir bakın, sonra Allah ahiret yaratmasını (veya son yaratmayı) da inşa edip yaratacaktır. Şüphesiz Allah, herşeye güç yetirendir.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Oğul tesadüf o dur ki kusursuz ola. Ey oğul bu öğüdü dinle 😊

Bütün resimleri ikiye böldüm ortadan ve düşündüm ki solda olan sağdada aynısı var aynı renkler aynı tonlar aynı organlar iki tarafa eşit verimiş.
Yani sağ kulağın olduğu yerde kulak solda ise kol çıkmıyor. İki taraf eşit düzeyde.

Tesadüf tabi oğul 😒😊
BAK KARDEŞİM, BİR DAHA KADIN FOTOĞRAFI ATARSAN SENİN SAPİK BİR İNSAN OLDUĞUNU DÜŞÜNECEĞİM. 4 OLDU

umtb

80+ Bronze
Yok yani felsefe kısmında ne konuşacağız? 4060 ti hazır sistem alınır mı alınmaz mı, onu mu konuşacağız? İslam tartışılamaz mi? Kimsenin Allah'a küfür ettiği yok, milletin değerlerine sövdüğü yok. Arkadaş "Allah'ının" yarattığını düşündüğü "kusursuz" şeyleri atıyor, bende kusurluları atıyorum, ne var bunda? Ne konuşacağız felsefe kısmında?
Sizin özelinizde demedim 2 saat önce mesajlarda hakarete varan sözler söylendi boşuna geriliyor ortam ard arda kaç tane konu kapandı gerek yok

Top Bottom