Neler Yeni

Evrim Ağacı güvenilir mi?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,301
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
Evrim Ağacı güvenilir mi? Yazıları sizce her zaman doğru mudur, yoksa bazı katı prensiplere uyan taraflı bir site mi?

Evrimi %100 kesin bir olgu olarak kabul ediyorlar.

Dahası sitenin kurucusu agnostik. Bu ne alaka diyebilirsiniz ama şöyle bir şey diyeyim. Şu an bulamadım. Ama bir yazısına denk gelmiştim. Stephen Hawking'in bir sözünü de alıntılayarak Evrim Ağacı'nın kurucusu yaşadığımız evrenin var olma olasılığının matematiksel olarak çok ama çok düşük bir ihtimale sahip olduğunu yazmıştı. Bu ihtimalin en mantıklı açıklaması bir tanrının var olduğu inancıdır.
Yani bir insan hem tanrının varlığına giden yolu yazarken diğer yandan ret etmesi bana akıl ve mantık dışı geliyor.

Evrim Ağacı'nı niye merak ettin diye soracak olursanız oraya blog yazıları paylaşmayı düşünüyordum. Hatta geçmişte paylaştıklarım da var:

Bu bir başka videonun konusu.

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Nuhun gemisinin inşasının neden imkansız olduğunu anlatıyor.
niye imkansız olsun Allah o gücü kuvveti veriyor bi kere imkansız diye bir şey yok türk milletine imkansız de otur ve izle

İceWolf

80+ Silver
Yani dünya gerçekte 6 günde yaratıldı ama bilim gıcıklık olsun diye ilk 3 milyar yıl hayat olmadığını mı iddia ediyor?
Tamam sana inandık. Evrim gerçek dedende maymundan geldi. Ama bisürü çeşidi var bu maymunların. hangi maymun türü hacı? :) :) :)

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nuhun gemisinin inşasının neden imkansız olduğunu anlatıyor.
Titanik'in yarısı kadar olan bir gemiye milyonlarca hayvan türünün sığdığına inanıp üstüne evrim teorisini maymuna indirgeyen şeylerin amacı bilgi almak falan değil zaten. Mesajın sonunu ifadelerle doldurup gevşeklik yapmak o kadar.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,301
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
türk milletine imkansız de otur ve izle
Doların düzelmesi imkansız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Titanik'in yarısı kadar olan bir gemiye milyonlarca hayvan türünün sığdığına inanıp üstüne evrim teorisini maymuna indirgeyen şeylerin amacı bilgi almak falan değil zaten. Mesajın sonunu ifadelerle doldurup gevşeklik yapmak o kadar.
Diyorum ya onlara da ihtiyaç var. Onların vergilerini ve kazançlarını kim sömürecek.

forvet09

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ahmet KAvalcı
Korkutularak dikte edilen dogmalara saplatılı derecede bağlı olan bireylere bilim ile ilgili herhangi bir şey açıklanamaz. Suya yazı yazmaya çalışmak gibi bir şey. 20-30 sene önce olsa bilgiye erişime imkan kısıtlı olduğu için anlatmaya değer de, 2023 senesinde vakit kaybı.
dogma!!
sanırım kendi durumunun farkında değilsin?
ne gördünde evrim var?
hiç, bilim öyle diyor.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamam sana inandık. Evrim gerçek dedende maymundan geldi. Ama bisürü çeşidi var bu maymunların. hangi maymun türü hacı? :) :) :)
İstersen sen şebeklik yapmaya devam et ben bilimsel verilerle çeliştiği halde körü körüne iman ettiğin şeyleri yazayım olur mu?

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel

Bura.K

80+ Silver
Hayır araştırmadan niye ahkam kesmeye çalışırsın ki? Yazdığın 3 şeyden 2’si yanlış 1’i yalan. Git doğru düzgün araştır sonra gel.

Top Bottom