Neler Yeni

Excalibur almak istiyorum

Senyor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Ayan
Bence Casper almayın ısınma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Onun yerine MSI yada lenovo bakabilirsiniz eğer bütçenizi zorlayabilirseniz Asus tavsiye ederim
Daha fazla bütçem yok onun için bu fiyata en cok ram şad hdd ekran kartı olanı ariyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Excalibur serisi kullananları genelde hakkında iyi yorumlar yapıyor. Dediğiniz özelliklerde ise gayet iyi alabilirsin.
Sağol

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
8-9.nesil i5 dahi besler o kartı gerek yok 10.nesil işlemciye sadece oyun vs oynayacaksanız.

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Excalibur alinamaz diyenlerin tek bahenesi "ısınıyor". Şunu unutmayın ki ısınmayan laptop "yoktur". Çok aşırı ısınmaz(fanlar çalışırsa) zaten merak etmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
alınır bence arkadaşlar msi falan önermişde msin fiyatlari çok uçuk o kadar para verilmez 10 k lık pc sinde gtx 1650var ? o parayı verip o kartı almak rezillik bence ayni fiyata monster da rtx 2060 lı tulpar aliyosun neyse kardeşim bende abra a7v11.1.3 var monsterdan gayet memnunum istersen bakabilirsin monsterlara kullananlarin çoğunluğu memnun kalıyor ha yok ben excalibur Alicam diyosan alınır derim ben çünkü benim bi arkadaşımda da var 1050 ti li excalibur 2-3 senedir kullanıyor gayet güzel cihaz bi sıkıntısını görmedim ben onun bunun lafına kulak asma sen

Son düzenleme:

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Alınır brom. Çoğu kişi marka kötülüyor. Bi sorunu yok markanın alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,469
Üyeler
169,570
Son üye
ByAksu