Excalibur G870 RTX5060 Alınır Mı?

Flyn83

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
Bu laptopu almayı düşünüyorum masaüstüm bilgisayarımda var üniversite ve ders için düşünüyorum rahatlık açısından hemde oyun için falan düşünüyorum alınır mı? https://ty.gl/fnarz0j1gnpok Fiyatta iyi gibi geldi

Bu laptopu almayı düşünüyorum masaüstüm bilgisayarımda var üniversite ve ders için düşünüyorum rahatlık açısından hemde oyun için falan düşünüyorum alınır mı? https://ty.gl/fnarz0j1gnpok
Ben casper monster ve hpden uzak durma taraftarıyım. Lenovo ASUS Acer bunlar güzeldir

Hocam onlar fiyat olarak nasıllar 5060 mesela fiyatları nasıl
Daha çıkmadı tam olarak. bence acele etmeyin çok daha iyileri çıkacak yakında marka ve kalite olarak

Hocam bu ürünün fiyatlarında mı çıkar tahminen bu ürün fiyatı iyi gibi geldi bana
Markasına ben olsam güvenmem ve hiçbirşeyini almam yukarda söylediğim 3 markanın da. Ucuz malın yahnisi iyi olmaz

Hocam bu ürünün fiyatlarında mı çıkar tahminen bu ürün fiyatı iyi gibi geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen bu ürünü alacağım
Casper bazı modeller ciddi anlamda kaliteli Bunu ekran kartlarındaki Üst modeller gibi düşünebilirsin G870 De kaliteli ürünlerinden biri 1 yıl kadar kullanıp sattım Biraz fan sesi dışında bir kusur görmedim tabii ki bir rog kadar olamaz ama fiyat performans diyebiliriz. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Fiyata gelecek olursak 5000 serisi GDDR7 bellekler yüzünden 4000 serisine nazaran malesef biraz pahalı fiyatlardan satılacak bu fiyatlardan çokta aşağı ineceğini düşünmüyorum. Zaten Yakında Global olarak %15 lik bir zam bekleniyor elektronikte Sanırım bu fiyatlarda tutunur.

Casper bazı modeller ciddi anlamda kaliteli Bunu ekran kartlarındaki Üst modeller gibi düşünebilirsin G870 De kaliteli ürünlerinden biri 1 yıl kadar kullanıp sattım Biraz fan sesi dışında bir kusur görmedim tabii ki bir rog kadar olamaz ama fiyat performans diyebiliriz. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Fiyata gelecek olursak 5000 serisi GDDR7 bellekler yüzünden 4000 serisine nazaran malesef biraz pahalı fiyatlardan satılacak bu fiyatlardan çokta aşağı ineceğini düşünmüyorum. Zaten Yakında Global olarak %15 lik bir zam bekleniyor elektronikte Sanırım bu fiyatlarda tutunur.
Hocam 4060 lı model var 5 6 bin fark ediyor ben 5060 düşünüyorum

Bu fiyata alabileceğin iyisi. Çok fazla gördüm forumlarsa ses getirdi trendyoldaki bu ürün. Kampanya bitmeden al derim

Geri