Exper Xcellerator XC605 sistem nasıldır?

tutanak nasıl tutturuluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk babam anlıyor az buz ama kredi kartının limiti ney bilmiyorum
Kargo kutunda ezik kırık bükük varsa teslim almiyacagini söylüyorsun tutanak tutuluyor.

Kurye kargoyu getirdi, beklemesi için rica edip kutuyu açın. Kırık bir parça görür iseniz kuryeden tutanak tutmasını ve kargonun taşıma esnasında kırıldığını belirtmesini isteyin. Ayrıyeten kanıt olarak fotoğraf da çekin
kargocu beklermi bilemem ama kutuyu açarken kargocunun elinden alıp kutuyu açmaya başlarken video kaydı alsam nasıl olur

Kargocu yanlış anlayabilir o.O2 o.O2
yok gizli gizli telefonu normal tutacam elimde sesi gelecek adamın kapı kapandıktan sonra görüntüyü vermeye başlıyacam kırık gelirse elimde kanıt olacak ve tüketici hakem heyetine gidip söylesem büyük olay çıkartırım herkes bu taktiği uygular
bence iyi

Bu PC Vatan PC'de satılan bir PC ve markası Exper diye bir marka. Markanın kasasının önünde fan yok gözükebilir ama sonuncu fotoğrafta önünde büyük bir fan olduğunu görebilirsiniz. Kasa bence güzel hava falan iyi alıyordur. Üstünde 2 tane RGB olmayan mavi LED'li fan var 12 cm arkada egzoz fan var o da mavi LED'li 12 cm önünde anlayamdığım bir fan var. RGB'siz büyük ihtimal 22 cm LED falan yok sade normal linki bu.

İşlemci: i5-10400F
İşletim sistemi: Windows 10 Home.
Anakart: Intel h410.
RAM: 16 GB DDR4 3000 MHz.
SSD: 480 GB.
Ekran kartı: GTX 1660S.
Kasa: Mid Tower.
Güç kaynağı: 500 Watt.
O fiyata 3060 li bulabilirsin biraz daha bekle fiyatını haketmiyoe ama Exper kaliteli bir markadır laptop ve kasalarını çok kullandım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu PC Vatan PC'de satılan bir PC ve markası Exper diye bir marka. Markanın kasasının önünde fan yok gözükebilir ama sonuncu fotoğrafta önünde büyük bir fan olduğunu görebilirsiniz. Kasa bence güzel hava falan iyi alıyordur. Üstünde 2 tane RGB olmayan mavi LED'li fan var 12 cm arkada egzoz fan var o da mavi LED'li 12 cm önünde anlayamdığım bir fan var. RGB'siz büyük ihtimal 22 cm LED falan yok sade normal linki bu.

İşlemci: i5-10400F
İşletim sistemi: Windows 10 Home.
Anakart: Intel h410.
RAM: 16 GB DDR4 3000 MHz.
SSD: 480 GB.
Ekran kartı: GTX 1660S.
Kasa: Mid Tower.
Güç kaynağı: 500 Watt.

Yapış buna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri