M mwxx 80+ Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 111 Reaksiyon skoru 27 16 Aralık 2020 #1 merhaba dostlar microsoftun uygulamasına tıklayınca explorer.exe sınıf kaydedilmemiş hatası alıyorum nasıl düzeltebilirm şimdiden teşekkürler.
merhaba dostlar microsoftun uygulamasına tıklayınca explorer.exe sınıf kaydedilmemiş hatası alıyorum nasıl düzeltebilirm şimdiden teşekkürler.
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,710 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 16 Aralık 2020 #2 mwxx yazmış: merhaba dostlar microsoftun uygulamasına tıklayınca explorer.exe sınıf kaydedilmemiş hatası alıyorum nasıl düzeltebilirm şimdiden teşekkürler. Devamı için tıklayın... Belki işinize yarar; Windows 10 explorer.exe hatası ve sınıf kaydedilmemiş hatası Merhabalar, Bilgisayarımı alalı 1 hafta oldu. Microsoft Edge yüklendikten sonra Chrome hariç başlatma menüsü, program kısayollarına tıkladığımda Explorer.exe Sınıf kaydedilmemiş hatası alıyorum. answers.microsoft.com
mwxx yazmış: merhaba dostlar microsoftun uygulamasına tıklayınca explorer.exe sınıf kaydedilmemiş hatası alıyorum nasıl düzeltebilirm şimdiden teşekkürler. Devamı için tıklayın... Belki işinize yarar; Windows 10 explorer.exe hatası ve sınıf kaydedilmemiş hatası Merhabalar, Bilgisayarımı alalı 1 hafta oldu. Microsoft Edge yüklendikten sonra Chrome hariç başlatma menüsü, program kısayollarına tıkladığımda Explorer.exe Sınıf kaydedilmemiş hatası alıyorum. answers.microsoft.com