Neler Yeni

EXTRANET TARAFINDAN UĞRADIĞIM MAĞDURİYET

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
yeni taşınmış bir üniversite öğrencisiyim esenyurtta oturuyorum geçen ay anneme turknete bakalım desem de turk telekom altyapılı ve ucuz diye başka bir operatörle anlaşmış adı da extranet hadi belirli bir yerlere kadar suçu yok ama büyük suçları var biz bunu bağlattık falan daha sonra pakette gördüğümüz 16 dan sonra müşteri hizmetlerini aradık ve hızımızın port sorunu yüzünden 75 ten 16 ya düştüğünü öğrendik (ev hiç internete bağlatılmadığı için adslde kalmış sanırım) bunu da başka bir başlıkta anlatmıştım yeni port açılana kadar interneti kullanmaya razı olmuştum ben açıkçası fakat gelinen son noktada durum şu arkadaşlar :D gerçekten utanç verici bir durum yani port sorunu var diyorsunuz okey diyoruz yine düşürdüğünüz internet hizmetinin yarısını bile sunamıyorsunuz 2 ne oglum hiç vermeseydiniz biz bunları aradık birde sinyal verilmemiş bahanesi falan gelip yaptılar fakat yine bir şey değişmedi ne deseler yalan olduğu belli türk telekom ofisine gittim port sorgusu için falan da şapşal kadın sinir etti beni altyapı sizin gelmiş biz bakamayız falan diyor onlara sormalıymışız tek söyleyebildiği şey ise internet hızının 24 35 e falan yükseltilebileceğiymiş şu an doğruyla gerçeği ayırt edemiyorum arkadaşlar oturduğum yerde boş port var mı yok mu öğrenemiyorum bana vaadedilen internet hizmetini 350 tl karşılığı alamıyorum yani trajikomik bir durum :DD muhtemelen geçiş yapmam karşılığı 600 TL'ye kadar cayma bedelimi ödeyebildikleri için turknete geçeceğim internet hızım düşse bile bu utanmazlar gibi benden para alarak böyle bir rezillik yaşatmazlar diye düşünüyorum sizin başka bir tavsiyeniz varsa mutlulukla dinlerim iyi geceler herkese

Ekler

• IMG_3713.jpeg
    IMG_3713.jpeg
    126 KB · Hit: 22
Top Bottom