Yardım Exvega 2024 Andromeda alınır mı ve 120x60cm masa önerisi

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,398
Bütçe
9000
9k yı fazla geçmeden başka koltukta önerebilirsiniz

Bu koltuk indirime girmiş normalde 10k bandıydı diye hatırlıyorum 9400 felanmış normalde sizce bu koltuğa 9k vermeye değer mi ve hepsi burada veya Trendyol üzerinden 3K yı fazla geçmeden üzerine ayaklarını felan uzatabileceğim taşıma kapasitesi iyi olan bir masa arıyorum başka bir yerdende atabilirsiniz 125x60 olabilir en fazla onun dışına odam izin vermiyor

yorumlarınızı bekliyorum akşam üstü alacağım ürünleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var mı kullanan

Son düzenleme:
ürünü alacağım yok mu kullanan vs

Exvega'nın vesta modelini kullanıyorum memnunum uzun süre bilgisayar kullanan birisiyim hiç terletme vs yapmadı

Exvega'nın vesta modelini kullanıyorum memnunum uzun süre bilgisayar kullanan birisiyim hiç terletme vs yapmadı
andromeda yı önerdiler banada burada kullanan insanlar gıcırtı dışında bir sorunu yok demiş

andromeda yı önerdiler banada burada kullanan insanlar gıcırtı dışında bir sorunu yok demiş
Vestayı ilk aldığımda gıcırtı vardı yağladıktan sonra 1 kere bile gıcırtı sesi duymadım bana kalsa exvega hawk vb koltuklardan daha iyi hepsi boş reklam işi gibi geliyor bana model önemli değil hocam ama andromeda daha iyi olur andromedayı alabilirsiniz.

Vestayı ilk aldığımda gıcırtı vardı yağladıktan sonra 1 kere bile gıcırtı sesi duymadım bana kalsa exvega hawk vb koltuklardan daha iyi hepsi boş reklam işi gibi geliyor bana model önemli değil hocam ama andromeda daha iyi olur andromedayı alabilirsiniz.
andromeda sarı veya gri alacağım

Zevkler tartışılmaz ama bence açık renk bir yerden sonra kötü gelmeye başlicak gri veya siyah almanız daha iyi olur bu arada setup sarı tonlarında mı?

Full beyaz olacak Asus a31 Plus 9070xt pure kasa vgn 87 pro sora v2 mouse ve doggler corsair hs80 max beyaz

Aynı modeli kullanıyorum. Tek sorun o bel yastığı ile beraber oturamak için kullanan kişinin aşırı zayıf olması gerekiyor. Beraber kullanmaya imkan yok çok rahatsız ediyor.

Aynı modeli kullanıyorum. Tek sorun o bel yastığı ile beraber oturamak için kullanan kişinin aşırı zayıf olması gerekiyor. Beraber kullanmaya imkan yok çok rahatsız ediyor.

80-85 civarındayım hocam bunun dışı bir problem olur mu

Ben sadece tek bir problem yaşadım hocam koltuğu tam olarak 90 derece dik konuma bir türlü getiremiyorum. Oturak kısmını düz yapınca sırt kısmı geriye gidiyor yaslanmak, sırtı koltuğa temas ettirmek imkansız hale geliyor bilgisayar kullanırken fps oynarken. Bende oturak kısmını biraz aşağıya doğru yönlendirip o şekilde ayarlamaya çalışıyorum. Ama muhtemelen ben montajında o kısmı yanlış yaptım diye düşündüğüm için koltuğun suçlu oldugunu sanmıyorum.Tekrar söküp yapmaya da üsendim biraz. Tek başına montajı zorlayabilir biraz o kadar. Ek olarak kendi sitesinden alınca bazi ufak özelleştirmeler falan da yapabilirsiniz fiyatların orada da benzer olması lazım.

Ben sadece tek bir problem yaşadım hocam koltuğu tam olarak 90 derece dik konuma bir türlü getiremiyorum. Oturak kısmını düz yapınca sırt kısmı geriye gidiyor yaslanmak, sırtı koltuğa temas ettirmek imkansız hale geliyor bilgisayar kullanırken fps oynarken. Bende oturak kısmını biraz aşağıya doğru yönlendirip o şekilde ayarlamaya çalışıyorum. Ama muhtemelen ben montajında o kısmı yanlış yaptım diye düşündüğüm için koltuğun suçlu oldugunu sanmıyorum.Tekrar söküp yapmaya da üsendim biraz. Tek başına montajı zorlayabilir biraz o kadar. Ek olarak kendi sitesinden alınca bazi ufak özelleştirmeler falan da yapabilirsiniz fiyatların orada da benzer olması lazım.

hepsiden alacağım hocam ben 9 ay taksit yapıyor peşin fiyatına 1 1 ödeyeceğim zaten koltuğu buradan birisi önermişti renk konusunda bir öneriniz var mı ben sarı olanı düşünüyorum ama bana sarı olan sıkıntı çıkarabilir dediler

Geri