Neler Yeni

🔥İndirim EXVEGA ANDROMEDA 2024 OYUNCU KOLTUĞU 6751TL🔥🔥🔥🔥

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
SERHAT BOZBAYIR

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,992
İsim
Emir
Kötü bir yanı var mı?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
SERHAT BOZBAYIR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,992
İsim
Emir
Satış sonrası desteği sanırım kötü.Sürekli oyalama çabaları varmış.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Jiyu
Sırt ve boyun ağrıları olan , düzleşme vb. problemleri olan kişiler için en ergonomik ve ortopedik koltuk hangisidir ?
Gerekirse biraz fazla para verebilirim fakat kaliteli ve uzun ömürlü olsun istiyorum.
Daha önce hiç kullanmadım , düz sandalye kullanıyorum evde

onuresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Onur Esen
Exvega kesinlikle önermiyorum. Zamanla esneme yapıyor ve dikliğini kaybediyor çözüm sunmuyorlar. Tekerleği kırıldı 5. Ayda (80 kiloyum). Gıcırdamalar başladı wd-40 alın yağlayın diyorlar. Tekerleği 10 günde gönderdiler. Bir daha almam alacak olana da önermem

Osman7178

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Osman
Exvega önermem zio alın daha kaliteli bir marka.Masaj dedigi filan hikaye.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Heisenberg
2 haftadır kullanıyorum bu modeli, gayet memnunum ama çok ağır bir koltuk.
Titreşimi hiç hissedilmiyor bile, 4 adet pille çalışıyor. Gereksiz bir özellik. Kumaş kalitesi gayet iyi. Alınabilir.

vladseras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Seras
4-5 ay önce almıştım şu ana kadar memnunum gayet. Özelleştirme yaparken kesinlikle visco sünger eklenmeli net. Masaj özelliğinden pek bir beklentiniz olmasın hayal kırıklığı olacaktır çünkü, masaj değil ama titreşimli masaj hissiyatı alabilirsiniz belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Aydın
Kesinlikle önermiyorum. Bende dokuma kumaş modelini hepsiburada üzerinden 7400 liraya aldım. Ürün geldi oturak bölgesi kusurlu olarak ve ürün bana geldiğinde amortisör ilke mekanizma takılıydı. Süngerinde kumaşın altında küçük bir çukur vardı ve gönderdikleri tekerlerden bir tanesi dönmüyordu. Video falan gönderdim istekleri üzerine. 2 parça ürünün değişimi için oyna uygun tam boyutta koli ayarlayacakmışım da güzelce paketleyip kargoya kadar taşıyacakmışım.Hafif bir ürün değil. Kargo bile kapının önüne bıraktı daireye getirmedi.Onu taşıyacak bir aracımda yok kargoya kadar.Zaten çalışıyorum vaktim yok.Ekstra olarak kolici de değilim gidip karton koli aramak ona uygununu bulmak ya da satın almak zorunda da değilim. Bunların hepsini belirttim. Böyle bir imkanım olmadığını ve geldiği gibi aynı şekilde paketleyip iade etmek istediğimi söyledim.Bütün bunları yapabilsem bile o yavaş kargo süreçlerini yaşamak istemiyorum daha çok mağdur olacağımı biliyordum.Paketledim kutunun resmini istediler gönderdim. Yanlış demonte etmişsiniz bu şekilde iade alamayız dediler. Mekanizma ve amortisörü sökmemi söylediler yağ damlatarak. Benim işim bu değil çok anlamam fakat hiç yardımcı olmadılar. Dediklerini yapmama rağmen olmadı. Mecburen ürünü bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Sağ kolcağı gıcırdamaya başladı. Bu şekilde takıntılı olmayan biri kullanır mı ? Rahatlıkla kullanabilir bir sorun teşkil etmiyor fakat ben bu ürüne bu fiyatı ödüyorsam kusursuz rahat edeceğim güzel hissedeceğim ürün kullanmak isterim. 1 yıl araştırıp beklemiştim güzel hayallerle almıştım fakat tamamen hüsrana dönüştü. Sanki bayağı bana iade edilen başka bi ürünü kitlemişler gibi hissediyorum. Velhasıl kelam sadece malzeme kalitesi olarak diğer markalardan çok iyi diyebilirim. Hizmet ve işçilik gerçekten berbat. Gidin gerçekten Zio yada Xdrive ürünlerinden test ederek deneyin hiçbir ürünü bu saatten sonra denemeden test etmeden satın almam koltuk konusunda. Exvegayı ne öneririm ne de bir daha alışveriş yaparım. Kutunun içinden 200 lira geri ödeme yapacaklarını belirttikleri bir kart çıkıyo eğer 5 yıldızlı yorum yaparsanız. Herkese bu karttan göndermişler sanırım eksiksiz. Bütün işleri doğru yapıyosunuz da bir de rüşvet teklif ediyorlar resmen. Böyle sıkıntılı bi süreçti deneyimlerimi paylaştım. Aklında olan arkadaşlar mağdur olmasınlar.

Top Bottom