Neler Yeni

Yardım Exvega Andromeda 6.750 tl Alınır mı?

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Burak
Sonunda hak ettigi fiyata gelmis bu dandik koltuk. Gelir birazdan EXVEGA'nin parali maşaları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonunda hak ettigi fiyata gelmis bu dandik koltuk. Gelir birazdan EXVEGA'nin parali maşaları.
hocam şimdi şikayet vara bakıyordum biraz problemli olduğunu söylemişler. youtube inceleme videosunda da yorumlarda çok iyi konuşmamışlar. kararsız kaldım açıkcası, var mı bu fiyata önerebileceğiniz başka modeller. Hawk future, xdrive atak veya corsair tc100 düşünüyorum ama kararsız kaldım

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Burak
hocam şimdi şikayet vara bakıyordum biraz problemli olduğunu söylemişler. youtube inceleme videosunda da yorumlarda çok iyi konuşmamışlar. kararsız kaldım açıkcası, var mı bu fiyata önerebileceğiniz başka modeller. Hawk future, xdrive atak veya corsair tc100 düşünüyorum ama kararsız kaldım

Ben bu marka ile acikca sunu soyleyeyim, merdiven alti uretim yapan dandik esnafin teki. Sorunlu urun gelmezse guzel koltuk problem yok, sorunlu urun gelirse aldin basina belayi. Butun forumda hesap acmislar normal kullanici gibi, aksama kadar exvega ovuyorlar. Butun youtuberlara koltuktan yollamislar herkese para basip ovdurtmusler yaptiklari bu. Kafam rahat olsun diyorsaniz Hawk veya xDrive alin gecin.
Hawk Future modeli saglam, Fab ve Fame modellerini begenmedim.
xDrive 'i kendim kullaniyorum magazasinda 7-8 tane modelini denedim kendim Atak modelini begenip satin aldim. Gri modeli su a 9300tl, ben 10200'e almistim. Posturumu duzeltecegim, duzgun oturacagim ama biraz da buyuk, genis olsun diyorsaniz Atak modeli iyi. Ben ozellikle buyuk aldim cunku bagdas kurup oturuyorum, gayet de rahat oturuyorum tekli koltuk gibi takiliyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu marka ile acikca sunu soyleyeyim, merdiven alti uretim yapan dandik esnafin teki. Sorunlu urun gelmezse guzel koltuk problem yok, sorunlu urun gelirse aldin basina belayi. Butun forumda hesap acmislar normal kullanici gibi, aksama kadar exvega ovuyorlar. Butun youtuberlara koltuktan yollamislar herkese para basip ovdurtmusler yaptiklari bu. Kafam rahat olsun diyorsaniz Hawk veya xDrive alin gecin.
Hawk Future modeli saglam, Fab ve Fame modellerini begenmedim.
xDrive 'i kendim kullaniyorum magazasinda 7-8 tane modelini denedim kendim Atak modelini begenip satin aldim. Gri modeli su a 9300tl, ben 10300'e almistim. Posturumu duzeltecegim, duzgun oturacagim ama biraz da buyuk, genis olsun diyorsaniz Atak modeli iyi. Ben ozellikle buyuk aldim cunku bagdas kurup oturuyorum, gayet de rahat oturuyorum tekli koltuk gibi takiliyorum.
Geri dönüşün için teşekkürler dostum. Açıkcası benim mağazada bizzat deneme fırsatım yok. Mecburen forumda yazılanlardan yola çıkmak zorunda kalıyorum. İşim gereği günde 10 saat bilgisayar başında oturmak zorunda kalıyorum. Benim için birinci öncelik sağlık sonra uzun ömür sonrasında rahatlık geliyor. Doğru postürde oturduğum sürece rahat olup olmaması benim için çok önemli değil. Bu durumda önerebileceğin en mantıklı koltuk hangisi olurdu? Tekrardan teşekkür ederim.

Düzeltme: İlla oyuncu koltuğu olmasına gerek yok ofis koltuğu da olabilir.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Burak
Ben de remote calisiyorum fakat dogrudan bir model onermek mantikli olmaz. Herkesin oturma yapisi, vucut sekli farkli.
Ben koctas'taki birkac ofis koltugunu test ettim ve bir de xDrive magazasina gidip oyuncu koltuklarini denedim. Kafamda akdeniz vardi fakat Atak cok daha rahat geldigi icin onu aldim.

Sehrinizde varsa IKEA 'ya gidip Markus'u mutlaka deneyin. Adore Mobilya 'nin dukkani varsa mutlaka Adore Unique, Techno Manager modellerini mutlaka test edin.
Seduna varsa Evora Premium modelini test edebilirsiniz. Bu saydigim ofis koltuklarini cok arastirdim fakat deneme sansim hic olmadi.

Bunlar haricinde internetten alacaksaniz xDrive 'i alip iade edebilirsiniz, Adore ise yokus yapiyor kurulumu yapan urunleri iade almiyor. Benim icin ayarlanabilir kolcak hic onemli degil, rahat olsun derseniz IKEA Markus icin yeryuzundeki en rahat ofis koltuklarindan diyorlar ama denemedigim icin katilamayacagim :)

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Ben hep baktım bilinen söylenen markaları inceledim çoğu yotuber Lara gönderilen ürünler araştırırken bu koltuğu gördüm,iskelet sistemine kadar açık açık göstermiş adamlar içi dolu demirden ekstra güçlendirme yaparak güzel sağlam iskeleti görünce güvenim arttı ve sipariş verdim geçen gün aldım kurdum gayet başarılı,istersen bi bak sende,

Cuma gecesi sipariş verdim ayın 1 inde , Çarşamba kargoya verildi, ertesi günde teslim aldım

1000059392.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
onur
Ben de remote calisiyorum fakat dogrudan bir model onermek mantikli olmaz. Herkesin oturma yapisi, vucut sekli farkli.
Ben koctas'taki birkac ofis koltugunu test ettim ve bir de xDrive magazasina gidip oyuncu koltuklarini denedim. Kafamda akdeniz vardi fakat Atak cok daha rahat geldigi icin onu aldim.

Sehrinizde varsa IKEA 'ya gidip Markus'u mutlaka deneyin. Adore Mobilya 'nin dukkani varsa mutlaka Adore Unique, Techno Manager modellerini mutlaka test edin.
Seduna varsa Evora Premium modelini test edebilirsiniz. Bu saydigim ofis koltuklarini cok arastirdim fakat deneme sansim hic olmadi.

Bunlar haricinde internetten alacaksaniz xDrive 'i alip iade edebilirsiniz, Adore ise yokus yapiyor kurulumu yapan urunleri iade almiyor. Benim icin ayarlanabilir kolcak hic onemli degil, rahat olsun derseniz IKEA Markus icin yeryuzundeki en rahat ofis koltuklarindan diyorlar ama denemedigim icin katilamayacagim :)
Teşekkürler dostum tavsiye için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hep baktım bilinen söylenen markaları inceledim çoğu yotuber Lara gönderilen ürünler araştırırken bu koltuğu gördüm,iskelet sistemine kadar açık açık göstermiş adamlar içi dolu demirden ekstra güçlendirme yaparak güzel sağlam iskeleti görünce güvenim arttı ve sipariş verdim geçen gün aldım kurdum gayet başarılı,istersen bi bak sende,

Cuma gecesi sipariş verdim ayın 1 inde , Çarşamba kargoya verildi, ertesi günde teslim aldım

Alıntıyı görüntüle
Tavsiye için teşekkürler inceleyeceğim dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom