Neler Yeni

Exvega andromeda oyuncu koltuğu alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Güler
Bütçe
4000
Exvega andromeda oyuncu koltuğunu gördüm ve almayı düşünüyorum. Son zamanlarda alıp alma süreci ve ürün hakkında sıkıntı yaşayanlar oldu mu? Okuduğum gördüğüm yorumlar ve izlediğim videolar eski yakın zamanlarda alan kullanan biri var ise yorumlarını bekliyorum. Bütçem 4000TL civarı koltukta önerebilirsiniz.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk
Exvega andromeda oyuncu koltuğunu gördüm ve almayı düşünüyorum. Son zamanlarda alıp alma süreci ve ürün hakkında sıkıntı yaşayanlar oldu mu? Okuduğum gördüğüm yorumlar ve izlediğim videolar eski yakın zamanlarda alan kullanan biri var ise yorumlarını bekliyorum. Bütçem 4000TL civarı koltukta önerebilirsiniz.
2 aydır kullanıyorum siyah rengini memnunum

xavier06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Özcan
HAWK öneririm şu an amazon.com da 3400 tl ye düşmüş, ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kumaş olması ve ebatlarının daha büyük olması çok iyi, montajı biraz daha zor ama genel anlamda tam bir fp

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Alınmaz 2 ayda geliyor.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Ben alıcakken aşırı kötü yorumları olduğu için vazgeçmiştim.

Hawk aldım gayet memnunum öneririm.

Top Bottom