Neler Yeni

Exvega Andromeda vs İkea Markus

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Numan Ceylan
Ben 150 kiloyum, isterse markus 50 tl olsun. Andromeda beni taşıyabileceği ve sağlam olacağı için onu tercih ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nils Olav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 150 kiloyum, isterse markus 50 tl olsun. Andromeda beni taşıyabileceği ve sağlam olacağı için onu tercih ediyorum.
Hocam kilo sıkıntı değil bende, ne önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Exvega için çok şikayet var . Markus baya iyi alabilirsin
Hocam markus için şikayet var mıdır, andromeda için ne şikayet ediliyor?

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Numan Ceylan
Hocam kilo sıkıntı değil bende, ne önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam markus için şikayet var mıdır, andromeda için ne şikayet ediliyor?
Valla ben ve eniştem 2 tane andromeda aldık. 2 mizde yapılı insanlariz ve koltukları hergun zorluyoruz. Antalyada terletme yapmadı, 150 kilo 190cm boydayım ona ragmen bacaklarım ve sırtım cok rahwt etti.
Sikayetvar'dakileri almadan once 7 8 saat okudum, genelde hepsi mankafalı koltuk kurmayı bilmeyen, 180 derece uyumaya çalışan veya hayatında hic koltuk almamış insanlar.
Goze hitap eden, harbi dayanıklı, kaliteli ve konforlu bir koltuk arıyorsanız andromeda tercih edebilirsiniz.

Dedigim gibi şikayet çok problem yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Zekeriya GÜNDÜZ
Almadan önce ciddi araştırma yaptım ve markusta karar kıldım ve çok memnunum almamdaki en büyük etkenlerden biriside 10yıl garanti ve bir sorun olduğunda müsterisinin yanında duran İkea gibi bir firma olması.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Muhammed efe
Şuan %50 %50, iki kişi andromeda iki kişi markus diyor.

Nedeni nedir?
Markus rahatlığını arıyorsan o 3k ya kaliteli bir ofis koltuğunda da var zaten. Bana biraz balon geliyor. Herkesin fikri kendine tabii.
Ben 2 yıldır bunu kullanıyorum. 120 Kilo arkadaşım üstünde de tepindi hala sapasağlam. Sapıkça fiyatlar vermenin anlamı yok ofis koltuğuna. Ben vivense ten aldım bu arada burdan değil.

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Numan Ceylan
Şuan %50 %50, iki kişi andromeda iki kişi markus diyor.

Nedeni nedir?
Benim sırtımda ve belimde problem var. Arkaya dogru kıtlama yapmazdam ağrıyor, andromedaya oturduğumda katlıyor ve inanılmaz rahstlatiyor.
Her gun is yerinde benzer bir ofis koltuğu dayım ve sirt ağrısı yapıyor. Ofis koltuğunu andromeda gibi modellerden daha rahst bulanlar bana kolpa sıkıyorlar gibime geliyor. Süngeri bile visco olan koltuk ile kara düzen ofis koltuğu nasıl bir tutulur anlamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nils Olav
Exvega Andromeda aldım, sorunsuz geldi , rahat. Yardım eden herkese teşekkür ederim.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Diyorsun. Bir arkadaşım daha az kilosu ile maalesef Exvega koltuğu 3. gün de eğildi. Sağ Arkaya doğru yatmaya başlamıştı. Bunun içinde en az 1 ay servis süresi vermişlerdi. Exvega koltuk ayrıca 20. günde filan mı ne gelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,626
Üyeler
161,727
Son üye
Wroxiez
Top Bottom