Exvega Andromeda vs İkea Markus

Ben 150 kiloyum, isterse markus 50 tl olsun. Andromeda beni taşıyabileceği ve sağlam olacağı için onu tercih ediyorum.

Exvega için çok şikayet var . Markus baya iyi alabilirsin

Ben 150 kiloyum, isterse markus 50 tl olsun. Andromeda beni taşıyabileceği ve sağlam olacağı için onu tercih ediyorum.
Hocam kilo sıkıntı değil bende, ne önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Exvega için çok şikayet var . Markus baya iyi alabilirsin
Hocam markus için şikayet var mıdır, andromeda için ne şikayet ediliyor?

Hocam kilo sıkıntı değil bende, ne önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam markus için şikayet var mıdır, andromeda için ne şikayet ediliyor?
Valla ben ve eniştem 2 tane andromeda aldık. 2 mizde yapılı insanlariz ve koltukları hergun zorluyoruz. Antalyada terletme yapmadı, 150 kilo 190cm boydayım ona ragmen bacaklarım ve sırtım cok rahwt etti.
Sikayetvar'dakileri almadan once 7 8 saat okudum, genelde hepsi mankafalı koltuk kurmayı bilmeyen, 180 derece uyumaya çalışan veya hayatında hic koltuk almamış insanlar.
Goze hitap eden, harbi dayanıklı, kaliteli ve konforlu bir koltuk arıyorsanız andromeda tercih edebilirsiniz.

Dedigim gibi şikayet çok problem yok.

Almadan önce ciddi araştırma yaptım ve markusta karar kıldım ve çok memnunum almamdaki en büyük etkenlerden biriside 10yıl garanti ve bir sorun olduğunda müsterisinin yanında duran İkea gibi bir firma olması.

Şuan %50 %50, iki kişi andromeda iki kişi markus diyor.

Nedeni nedir?
Markus rahatlığını arıyorsan o 3k ya kaliteli bir ofis koltuğunda da var zaten. Bana biraz balon geliyor. Herkesin fikri kendine tabii.
Ben 2 yıldır bunu kullanıyorum. 120 Kilo arkadaşım üstünde de tepindi hala sapasağlam. Sapıkça fiyatlar vermenin anlamı yok ofis koltuğuna. Ben vivense ten aldım bu arada burdan değil.

Şuan %50 %50, iki kişi andromeda iki kişi markus diyor.

Nedeni nedir?
Benim sırtımda ve belimde problem var. Arkaya dogru kıtlama yapmazdam ağrıyor, andromedaya oturduğumda katlıyor ve inanılmaz rahstlatiyor.
Her gun is yerinde benzer bir ofis koltuğu dayım ve sirt ağrısı yapıyor. Ofis koltuğunu andromeda gibi modellerden daha rahst bulanlar bana kolpa sıkıyorlar gibime geliyor. Süngeri bile visco olan koltuk ile kara düzen ofis koltuğu nasıl bir tutulur anlamıyorum.

Exvega Andromeda aldım, sorunsuz geldi , rahat. Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Diyorsun. Bir arkadaşım daha az kilosu ile maalesef Exvega koltuğu 3. gün de eğildi. Sağ Arkaya doğru yatmaya başlamıştı. Bunun içinde en az 1 ay servis süresi vermişlerdi. Exvega koltuk ayrıca 20. günde filan mı ne gelmişti.

Geri