Nils Olav III
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Öneriniz nedir?
Hocam kilo sıkıntı değil bende, ne önerirsiniz?Ben 150 kiloyum, isterse markus 50 tl olsun. Andromeda beni taşıyabileceği ve sağlam olacağı için onu tercih ediyorum.
Hocam markus için şikayet var mıdır, andromeda için ne şikayet ediliyor?Exvega için çok şikayet var . Markus baya iyi alabilirsin
Markustan şikayet edeni görmedim daha. Al geç.Hocam kilo sıkıntı değil bende, ne önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam markus için şikayet var mıdır, andromeda için ne şikayet ediliyor?
Valla ben ve eniştem 2 tane andromeda aldık. 2 mizde yapılı insanlariz ve koltukları hergun zorluyoruz. Antalyada terletme yapmadı, 150 kilo 190cm boydayım ona ragmen bacaklarım ve sırtım cok rahwt etti.Hocam kilo sıkıntı değil bende, ne önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam markus için şikayet var mıdır, andromeda için ne şikayet ediliyor?
Kesinlikle andromeda al.Öneriniz nedir?
Nedeni nedir?Kesinlikle andromeda al.
Markus rahatlığını arıyorsan o 3k ya kaliteli bir ofis koltuğunda da var zaten. Bana biraz balon geliyor. Herkesin fikri kendine tabii.Şuan %50 %50, iki kişi andromeda iki kişi markus diyor.
Nedeni nedir?
Benim sırtımda ve belimde problem var. Arkaya dogru kıtlama yapmazdam ağrıyor, andromedaya oturduğumda katlıyor ve inanılmaz rahstlatiyor.Şuan %50 %50, iki kişi andromeda iki kişi markus diyor.
Nedeni nedir?
Diyorsun. Bir arkadaşım daha az kilosu ile maalesef Exvega koltuğu 3. gün de eğildi. Sağ Arkaya doğru yatmaya başlamıştı. Bunun içinde en az 1 ay servis süresi vermişlerdi. Exvega koltuk ayrıca 20. günde filan mı ne gelmişti.Ben 150 kiloyum, isterse markus 50 tl olsun. Andromeda beni taşıyabileceği ve sağlam olacağı için onu tercih ediyorum.