Neler Yeni

Exynoss'lu S24 sıkıntı çıkarır mı

Nohard61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Yasin Demirtaş
S24+ plus düşünüyorum, s23 serisi ile karşılaştırıldığında ne gibi eksileri vardır acaba?

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
S24+ plus düşünüyorum, s23 serisi ile karşılaştırıldığında ne gibi eksileri vardır acaba?
Kusursuz bir işlemci değil ancak önceki senelerde kullanılan Exynos işlemciler gibi kötü değil. Samsung S24+ 40 bin TL bütçe için en mantıklı telefon.

Nohard61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Yasin Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusursuz bir işlemci değil ancak önceki senelerde kullanılan Exynos işlemciler gibi kötü değil. Samsung S24+ 40 bin TL bütçe için en mantıklı telefon.
Evt fiyatı çok iyi geldi ekranı ve pil bakımından s24 den daha iyileştirilmiş model,tek sıkıntı işlemci hiç övülmüyor
Eskiler kadar kötü değilmiş ama yine stabil çalışmıyormuş

Gojira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Ali alperen
S24 fe kullanıyorum yaklaşık 1 aydır işlemcisi daha güçsüz olmasına rağmen bi sorun yaşamadım s24+ da sorun yaşatmaz iyi işlemcidir 2400

Nohard61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Yasin Demirtaş
S24 fe kullanıyorum yaklaşık 1 aydır işlemcisi daha güçsüz olmasına rağmen bi sorun yaşamadım s24+ da sorun yaşatmaz iyi işlemcidir 2400
Uzun kullanımda anlayabiliriz bunu, pil ve performans bakımından düşüş yaşar gibi gözüküyor 2400. Oyun testlerinde de ısınınca iyi olan performansınıda yitiriyor

PNSHER

80+ Bronze
Throttle olmuş hali 8 gen 2 ile aynı performansı veriyor. Bence alınabilir ama S25in çıkışına da çok az bir süre kaldı. Aciliyeti yoksa beklemeniz daha iyi olur bence.

Nohard61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Yasin Demirtaş
Throttle olmuş hali 8 gen 2 ile aynı performansı veriyor. Bence alınabilir.
Performans ve pil konusunda gelecek adına bi tık üzebilir gibime geliyo sizce nasıl

Top Bottom