Kusursuz bir işlemci değil ancak önceki senelerde kullanılan Exynos işlemciler gibi kötü değil. Samsung S24+ 40 bin TL bütçe için en mantıklı telefon.S24+ plus düşünüyorum, s23 serisi ile karşılaştırıldığında ne gibi eksileri vardır acaba?
Evt fiyatı çok iyi geldi ekranı ve pil bakımından s24 den daha iyileştirilmiş model,tek sıkıntı işlemci hiç övülmüyorKusursuz bir işlemci değil ancak önceki senelerde kullanılan Exynos işlemciler gibi kötü değil. Samsung S24+ 40 bin TL bütçe için en mantıklı telefon.
S24 fe kullanıyorum yaklaşık 1 aydır işlemcisi daha güçsüz olmasına rağmen bi sorun yaşamadım s24+ da sorun yaşatmaz iyi işlemcidir 2400S24+ plus düşünüyorum, s23 serisi ile karşılaştırıldığında ne gibi eksileri vardır acaba?
Uzun kullanımda anlayabiliriz bunu, pil ve performans bakımından düşüş yaşar gibi gözüküyor 2400. Oyun testlerinde de ısınınca iyi olan performansınıda yitiriyorS24 fe kullanıyorum yaklaşık 1 aydır işlemcisi daha güçsüz olmasına rağmen bi sorun yaşamadım s24+ da sorun yaşatmaz iyi işlemcidir 2400
Throttle olmuş hali 8 gen 2 ile aynı performansı veriyor. Bence alınabilir ama S25in çıkışına da çok az bir süre kaldı. Aciliyeti yoksa beklemeniz daha iyi olur bence.S24+ plus düşünüyorum, s23 serisi ile karşılaştırıldığında ne gibi eksileri vardır acaba?
https://m.gsmarena.com/battery-test-v2.php3 Pil performansı yeterli gibi ama 8 elite işlemcili bir S25 ile arasında büyük farklar olacaktır.Performans ve pil konusunda gelecek adına bi tık üzebilir gibime geliyo sizce nasıl