Ezreal için en mantıklı build ne şuanda?

Reav

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,072
tr plat 3üm premle eğlencesine oynuyoruz ezreal otpyim ama en mantıklı build ne hala kararlaştıramadım kafamda biliyorsunuz trnin oyuncuları adclere karşı agresif oluyor üçlü kuvvet başlasam bile yine yakalandığımda normal bir adc gibi tek yiyorum canbiçen navori yapsam aşırı kırılgan olucağım gibi geliyor sizce en mantıklı build ne şuanda?

tr plat 3üm premle eğlencesine oynuyoruz ezreal otpyim ama en mantıklı build ne hala kararlaştıramadım kafamda biliyorsunuz trnin oyuncuları adclere karşı agresif oluyor üçlü kuvvet başlasam bile yine yakalandığımda normal bir adc gibi tek yiyorum canbiçen navori yapsam aşırı kırılgan olucağım gibi geliyor sizce en mantıklı build ne şuanda?
kendim geliştirdiğim bir built inanılmaz hasar potansiyeli var tanklarıda ap ad karışık eritebiliyor ilk item muramana 2.item gecenin tırpanı 3.sojin mızrağı 4.lich boğandı galiba ap parıltı itemi 5. ise duruma göre ben kara balta alıyorum ama sen dominik falanda alabilirsin yada başka bir şey ayakkabıyı zaten biliyorsun ionya

youtube/ezreal grandmaster matchmaking
enter
Video analizi sonrası yakın tarihte atılan bir maçı izleyip yorumluyorsun.
Buildini şekillendiriyorsun.

kendim geliştirdiğim bir built inanılmaz hasar potansiyeli var tanklarıda ap ad karışık eritebiliyor ilk item muramana 2.item gecenin tırpanı 3.sojin mızrağı 4.lich boğandı galiba ap parıltı itemi 5. ise duruma göre ben kara balta alıyorum ama sen dominik falanda alabilirsin yada başka bir şey ayakkabıyı zaten biliyorsun ionya
hiç mantıklı gelmedi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

enter
tamamdır saolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

enter
cha master elo arası tüm oyuncular üçlü serylda muramana oynuyor yenilmez şuan bence az vuruyor rün nerflerinden sonra bu buildi press the attackla deneyeceğim

Full ap ezrael candır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri