Neler Yeni

F/P 120mm Argb fan önerisi

xxYasin71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yasin
Bütçe
2000
arkadaşlar kasamdaki tüm fanlar çok sesli çalışıyor ve iyi üflemiyolar bana 12 tane argb fan lazım ama sessiz çalışması çok önemli fiyat konusundada bulabileceğiniz en düşük fiyattan ürünler önerirseniz iyi olur 12 adet alacağım bütçe belirlemedim çünkü ortalama ne kadar tuttuğunu bilmiyorum max 2k verebilirim diye düşünüyorum
12 tanesi için

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Alperen Yılmaz
arkadaşlar kasamdaki tüm fanlar çok sesli çalışıyor ve iyi üflemiyolar bana 12 tane argb fan lazım ama sessiz çalışması çok önemli fiyat konusundada bulabileceğiniz en düşük fiyattan ürünler önerirseniz iyi olur 12 adet alacağım bütçe belirlemedim çünkü ortalama ne kadar tuttuğunu bilmiyorum max 2k verebilirim diye düşünüyorum
12 tanesi için
Fanlara vazelin gibi bir şey koyarsan sesi kesilebilir daha da iyi üflerler

mehmeths

80+
gamepower'in glacia serisini alabilirsin ama 12 tanenesi 4k ediyor 3lü paketi 1k, alternatif olarak DARK EASYLİNK alabilirsin bende düşünüyordum açıkcası hoşumada gitti 3 tanesi teknobiyotikte sanırsam 900 küsürdü
Mesaj otomatik birleştirildi:

lınk

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,014
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
temudan al hocam 1000 tl veya 600 tl kredi iadesi ile .anca öyle olur

xxYasin71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12 fana toplamda 2k => 2000/12 = 166 TL. Yani tanesi 166 TL'ye gelcek hem sessiz hemde iyi üfleyen fan. Yani paralel evrende yada dolar bazında 2000 dolara mümkün.
12 fan değilde 2k ya kaç fan alabilirim

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
12 fan değilde 2k ya kaç fan alabilirim
Extra kalite ve sessiz için 2 fana anca para yeter. Sessiz ama iyi hava aktarımı yapılabilir denilebilir 3-4 fan alabilirsiniz (Be Quiet ürünlerine bakmanızı öneririm. Hem sessiz hemde hava akışları çok iyi). Orta halli gürültü orta halli hava aktarımına sahip 6 fan alabilirsiniz (Rampage-Dark-GamePower ürünlerine bakabilirsiniz).
Be quite ürünü:
Rampage ürünü (TEMU'da satılan ürünlerle birebir aynısı. Fabrika bile aynı. Belli bir seviyeye kadar iyi bir sesi var diyebilirim.):

gamepower'in glacia serisini alabilirsin ama 12 tanenesi 4k ediyor 3lü paketi 1k, alternatif olarak DARK EASYLİNK alabilirsin bende düşünüyordum açıkcası hoşumada gitti 3 tanesi teknobiyotikte sanırsam 900 küsürdü

lınk
Fiyata göre hava akışı baya iyiymiş Dark fanlarının.

xxYasin71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Extra kalite ve sessiz için 2 fana anca para yeter. Sessiz ama iyi hava aktarımı yapılabilir denilebilir 3-4 fan alabilirsiniz (Be Quiet ürünlerine bakmanızı öneririm. Hem sessiz hemde hava akışları çok iyi). Orta halli gürültü orta halli hava aktarımına sahip 6 fan alabilirsiniz (Rampage-Dark-GamePower ürünlerine bakabilirsiniz).
Be quite ürünü:
Rampage ürünü (TEMU'da satılan ürünlerle birebir aynısı. Fabrika bile aynı. Belli bir seviyeye kadar iyi bir sesi var diyebilirim.):
kaliteli olsun demiyorum da sesi de rahatsız etmesin şuan ki kasamda 9 adet fan var uzay mekiği gibi ses çıkarıyor biraz daha az ses çıkarsın yeterli argb olması da önemli o kadar.

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
kaliteli olsun demiyorum da sesi de rahatsız etmesin şuan ki kasamda 9 adet fan var uzay mekiği gibi ses çıkarıyor biraz daha az ses çıkarsın yeterli argb olması da önemli o kadar.
@mehmeths 'ın paylaştığı dark fanlar baya iyi duruyor. 23-24 dB ses seviyesi ile 61 CFM hava akışı baya iyi. Bunun incelemelerini bulabilirseniz bu ürüne bakmanızı tavsiye ederim.

mehmeths

80+
Be quite ürünü:

Fiyata göre hava akışı baya iyiymiş Dark fanlarının.
öyle ve Link özelligi mevcut birbirine baglamalı kabloya gerek kalmıyor yani

Top Bottom