Yardım F/P 2k/4k monitör tavsiyesi

12.7k ya değer mi ürün?
Değer. Benim 15k ya kadar alacagım monitör g65b olurdu. 19k ya cıksaydım xiaomi g pro 27i. Eğer 28k ya cıksaydım mo27q2a alırdım. Gerisi fasa fiso benim icin. Ben yüksek kontrastlı modelleri seviyorum.

Değer. Benim 15k ya kadar alacagım monitör g65b olurdu. 19k ya cıksaydım xiaomi g pro 27i. Eğer 28k ya cıksaydım mo27q2a alırdım. Gerisi fasa fiso benim icin. Ben yüksek kontrastlı modelleri seviyorum.
Aldım geçtim hocam Amazondan satıcı techburada satış sonrası üzmez arkadaşıma 12k ya almıştım mükemmel kalitesi teşekkürler

hocam uzun vadede çok dikkatli kullanan biri için g6 360 hz ve bu ne kadar süre kullanılır sence
Burn in testlerine bakmak gerekiyor. Testte hangi şartlarda kaç saat kullanıldığına göre kendi monitörünüzü icin tahmini bir ömür biçebilirsiniz. Benzer koruma ve soğutma çözümlerine sahipler. Kullanılan panel de aynı olduğundan benzer bir kullanım ömrüne sahip oldugunu doğrulayabiliriz. Ultrawide testi gen 1, diğer MSI monitör gen 3 panel kullanıyor. G61sd ve Mo27q2a da gen 3 kullanıyor.

4K bu bütçe ve bu beklenti için ÖLÜ yatırım. Çünkü 30K altına alacağın 4K monitör ya 60Hz olur ya da renkleri soluk, paneli kalitesiz olur.
2K çözünürlükte, yüksek Hz ve üst düzey panel IPS veya OLED almalısın bence.
Odyssey OLED G6 (G60SD) bakabilirsin.

Burn in testlerine bakmak gerekiyor. Testte hangi şartlarda kaç saat kullanıldığına göre kendi monitörünüzü icin tahmini bir ömür biçebilirsiniz. Benzer koruma ve soğutma çözümlerine sahipler. Kullanılan panel de aynı olduğundan benzer bir kullanım ömrüne sahip oldugunu doğrulayabiliriz. Ultrawide testi gen 1, diğer MSI monitör gen 3 panel kullanıyor. G61sd ve Mo27q2a da gen 3 kullanıyor.
Tayfun hocam şuna ne diyorsun senin yorumun önemli benim için.

samsung öğrenci indirimlerine stok gelmesini bekle

biraz arastirdim 6 sene goturur herhalde tesekkurler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,759
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri