Değer. Benim 15k ya kadar alacagım monitör g65b olurdu. 19k ya cıksaydım xiaomi g pro 27i. Eğer 28k ya cıksaydım mo27q2a alırdım. Gerisi fasa fiso benim icin. Ben yüksek kontrastlı modelleri seviyorum.12.7k ya değer mi ürün?
Aldım geçtim hocam Amazondan satıcı techburada satış sonrası üzmez arkadaşıma 12k ya almıştım mükemmel kalitesi teşekkürlerDeğer. Benim 15k ya kadar alacagım monitör g65b olurdu. 19k ya cıksaydım xiaomi g pro 27i. Eğer 28k ya cıksaydım mo27q2a alırdım. Gerisi fasa fiso benim icin. Ben yüksek kontrastlı modelleri seviyorum.
Hayırlı olsun.Aldım geçtim hocam Amazondan satıcı techburada satış sonrası üzmez arkadaşıma 12k ya almıştım mükemmel kalitesi teşekkürler
Hocam 27-34inç arası 2k oled 20-30bin bandında şunu al arkana bakma diyeceğiniz model nedirHayırlı olsun.
Hocam 27-34inç arası 2k oled 20-30bin bandında şunu al arkana bakma diyeceğiniz model nedir
hocam uzun vadede çok dikkatli kullanan biri için g6 360 hz ve bu ne kadar süre kullanılır sence
Burn in testlerine bakmak gerekiyor. Testte hangi şartlarda kaç saat kullanıldığına göre kendi monitörünüzü icin tahmini bir ömür biçebilirsiniz. Benzer koruma ve soğutma çözümlerine sahipler. Kullanılan panel de aynı olduğundan benzer bir kullanım ömrüne sahip oldugunu doğrulayabiliriz. Ultrawide testi gen 1, diğer MSI monitör gen 3 panel kullanıyor. G61sd ve Mo27q2a da gen 3 kullanıyor.hocam uzun vadede çok dikkatli kullanan biri için g6 360 hz ve bu ne kadar süre kullanılır sence
Tayfun hocam şuna ne diyorsun senin yorumun önemli benim için.Burn in testlerine bakmak gerekiyor. Testte hangi şartlarda kaç saat kullanıldığına göre kendi monitörünüzü icin tahmini bir ömür biçebilirsiniz. Benzer koruma ve soğutma çözümlerine sahipler. Kullanılan panel de aynı olduğundan benzer bir kullanım ömrüne sahip oldugunu doğrulayabiliriz. Ultrawide testi gen 1, diğer MSI monitör gen 3 panel kullanıyor. G61sd ve Mo27q2a da gen 3 kullanıyor.
biraz arastirdim 6 sene goturur herhalde tesekkurler hocamBurn in testlerine bakmak gerekiyor. Testte hangi şartlarda kaç saat kullanıldığına göre kendi monitörünüzü icin tahmini bir ömür biçebilirsiniz. Benzer koruma ve soğutma çözümlerine sahipler. Kullanılan panel de aynı olduğundan benzer bir kullanım ömrüne sahip oldugunu doğrulayabiliriz. Ultrawide testi gen 1, diğer MSI monitör gen 3 panel kullanıyor. G61sd ve Mo27q2a da gen 3 kullanıyor.