Neler Yeni

F/P 2K Monitor onerisi

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay Kahraman
Ryzen 5 7600 & RTX 4070 SUPER bulunan bir sistem aldim. Su anda elimde 1080p 165hz monitor var. Onumuzdeki yillarda belki 2-3 yil sonra belki 3-4 yil sonra 4070 super yavas yavas 1080p monitorler icin daha uygun bir kart olacak fakat su anlik 2K cozunurlukte gayet iyi performans veriyor. Bu yuzden cok pahali olmayan ve 10.000 TL'den daha ucuz 2K ve maks 144hz monitor bakiyorum. Tavsiyesi olan var mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Jiyu
Ben de araştırıyorum çok kararsız kaldım ya , msı dell philips asus modelleri var 7-9 arası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuya bakabilirsin , kendim açtım belki yorumlar yardımcı olur. Ben kararsız kaldım tabi

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de araştırıyorum çok kararsız kaldım ya , msı dell philips asus modelleri var 7-9 arası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuya bakabilirsin , kendim açtım belki yorumlar yardımcı olur. Ben kararsız kaldım tabi
https://amzn.eu/d/cZCo5Nz Bu iyi gibi sanki

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Jiyu
Ben de satıcı amazon olduğu ve indirim olduğu için asus düşünüyorum ama bazı arkadaşlar hiç önermiyor özellikle 250 nits olması , pivot olmaması vb. sebeplerden ötürü. Ben de çok kararsız kaldım , msı monitör de öneriliyor ama satıcı teknorya.
Amazon'un kendisi gönderiyor ama satıcısı değil , yine de direkt iade alır mı uğraştırmadan ?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de satıcı amazon olduğu ve indirim olduğu için asus düşünüyorum ama bazı arkadaşlar hiç önermiyor özellikle 250 nits olması , pivot olmaması vb. sebeplerden ötürü. Ben de çok kararsız kaldım , msı monitör de öneriliyor ama satıcı teknorya.
Amazon'un kendisi gönderiyor ama satıcısı değil , yine de direkt iade alır mı uğraştırmadan ?
MSI iyidir tabi fakat ben resmi saticilardan almayi tercih ederim. Teknolojik aletleri ozellikle

• Beğen
Top Bottom