2k bütçeyi 2.5 da yaparız dert değil fazeon iyi midirsen çok şey istiyosun o paraya iyi bişe bulamazsın. ama o bütçede içindeki psu iyi sayılabilecek şunlar denilebilir.
![]()
Zalman 500w Zm-t8 Standart Mıd-tower Pc Kasası> - Fiyatı, Yorumları
Zalman 500w Zm-t8 Standart Mıd-tower Pc Kasası> yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Aerocool CS-106 500 W 1X120MM FRGB USB 3.0 Micro ATX/Mini ITX Kasa Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Aerocool CS-106 500 W 1X120MM FRGB USB 3.0 Micro ATX/Mini ITX Kasa Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
buda 2.6k alternatifi
![]()
Fazeon F1 650w 80plus Bronze Mesh 4x120mm Rainbow Fanlı Matx Fiyatları ve Özellikleri
Fazeon F1 650w 80plus Bronze Mesh 4x120mm Rainbow Fanlı Matx en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
3 taksitle olan bir yerde 3k ya bile çıkabilirim ama 2.5 a bulursak daha iy iolur2k bütçeyi 2.5 da yaparız dert değil fazeon iyi midir
iyzico kullanmadım daha ilk kullanıma 500tl indirim 400tl de parolpara mı ne vardı onu da kullanmadım hala aktifse öyle almam mantıklı değil mi üstüne yüzde 10 indirim de var![]()
Enermax StarryFort SF60H ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower ATX + MAXPRO III 600W Gaming Kasa
StarryFort SF60H, hava akışını optimize eden altıgen örgü ön panel ile üstün soğutma performansı için tasarlanmıştır. Modern sistemlerin yüksek soğutma taleplerini karşılamak için 4x 120mm önceden…www.gaming.gen.tr
bu kasa psu ikilisini pchocasi hazir sistemlerde kullandilar.
idefixte vade farksiz 3 taksit 2889 tl satiliyor.
evet öyle aliyzico kullanmadım daha ilk kullanıma 500tl indirim 400tl de parolpara mı ne vardı onu da kullanmadım hala aktifse öyle almam mantıklı değil mi üstüne yüzde 10 indirim de var
2070 süper taksam sıkıntı yaşar mıyım kasa da watt konusundaevet öyle al
bu psu ile 250w uzeri gpu kullanmamak bence iyi olur. sizin gpu 215w gozukuyor.2070 süper taksam sıkıntı yaşar mıyım kasa da watt konusunda
hocam ne olur meselabu psu ile 250w uzeri gpu kullanmamak bence iyi olur. sizin gpu 215w gozukuyor.
psuda tek kablo uzerinden 2x8 pin baglantisi var. tam yukte siyah ekrana dusebilirsiniz. stabil olmayabilir. tdp bu miktari gectiginde normal sartlarda 2 ayri kablo ekran kartinin ayri slotlarina baglanmasi tavsiye ediliyor.hocam ne olur mesela
min 650w mı diyorsunuzpsuda tek kablo uzerinden 2x8 pin baglantisi var. tam yukte siyah ekrana dusebilirsiniz. stabil olmayabilir. tdp bu miktari gectiginde normal sartlarda 2 ayri kablo ekran kartinin ayri slotlarina baglanmasi tavsiye ediliyor.
600 yeterli ancak bu psunun tek pcie (2x8pin) kablosu var hatirliyorum. burda kablo sayisi kurtarmiyor.min 650w mı diyorsunuz
hocam bu sıstemı ben metın2 ıcın topluyorum 24 48 saat açık kalacak kasa ve psu ya 4300 4500 lere çıkmak istemiyorum yakın süreçte ev taşicam bir de o yüzden fiyatları min tutmam gerekiyor 2070 süper kardeşimin ekran kartı var yarın bır gun takılma ıhtımalı var ama suankı surecte degıl600 yeterli ancak bu psunun tek pcie (2x8pin) kablosu var hatirliyorum. burda kablo sayisi kurtarmiyor.
simdi kontrol edince websitesinde 2 adet belirtilmis. 1 den 2ye ayrilan mi kasdedilmis emin olamadim. daha onceden bu kasayi ve psuyu test etmistim, 1 adet hatirliyorum.
fanlarin hazir renk modlari hava akisi falan guzeldi. kasayi begenmistim. anakartin rgb baglantisi olmasa bile kasa uzerindeki tusla kullanilabiliyor. butce dahilinde bu kasa alinabilir. 700w olan modeli de alinabilir hangisi icinize sindiyse.
kasa+psu olarak en uygun butcede kaliteli birsey istiyorsaniz xpg k kyber mesh kasa var 4500 lira civarina cikmaniz gerekiyor. o kasada da fanlar rainbow, renk degistirilmiyor. gamegarajin kendi sitesinde 4300 civari ancak iyzico indirimi galiba orada yok.