leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,921
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
BİLGİ ZAMANI!!!
İnternet Altyapım Türk Telekom VDSL2 Ve 87Mbps'e Kadar Destekliyor. Ancak Sorguladığımda FİBERNET diyor. nedeni ne olabilir ?
nedeni: Türk Telekom, FİBERHİPERNET diyor buna. eğer altyapınız 75mbps üzeri ise ve santrale yakınsanız sorguladığınızda karşınıza bu çıkabilir. bazen ise sistemsel bir hata olabiliyor.
İnternet Altyapım Türk Telekom VDSL2 Ve 87Mbps'e Kadar Destekliyor. Ancak Sorguladığımda FİBERNET diyor. nedeni ne olabilir ?
nedeni: Türk Telekom, FİBERHİPERNET diyor buna. eğer altyapınız 75mbps üzeri ise ve santrale yakınsanız sorguladığınızda karşınıza bu çıkabilir. bazen ise sistemsel bir hata olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türk telekomun kendi modemini kullanıyorsan ve daha önce modem arayüz şifreni değiştirmediysen wifiye veya ethernet ile bağlıyken 192.168.1.1'e gir. kullanıcı adın admin, şifren turktelekom. ttnet zamanında aldıysan ttnet.Modem hat değerine nasıl bakarız ve ne anlamamız gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
gayet iyi. ben hipernet vdsl2 50mbps paket kullanıyorum. ebanın yani hatların en yoğun zamanında bile 6ping 47down 7.5up alıyorum.Reis 50mbps iyi mi ?