Neler Yeni

Yardım F/P En İyi İnternet Sağlayıcısı

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
BİLGİ ZAMANI!!!
İnternet Altyapım Türk Telekom VDSL2 Ve 87Mbps'e Kadar Destekliyor. Ancak Sorguladığımda FİBERNET diyor. nedeni ne olabilir ?
nedeni: Türk Telekom, FİBERHİPERNET diyor buna. eğer altyapınız 75mbps üzeri ise ve santrale yakınsanız sorguladığınızda karşınıza bu çıkabilir. bazen ise sistemsel bir hata olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modem hat değerine nasıl bakarız ve ne anlamamız gerekiyor
Türk telekomun kendi modemini kullanıyorsan ve daha önce modem arayüz şifreni değiştirmediysen wifiye veya ethernet ile bağlıyken 192.168.1.1'e gir. kullanıcı adın admin, şifren turktelekom. ttnet zamanında aldıysan ttnet.

Reis 50mbps iyi mi ?
gayet iyi. ben hipernet vdsl2 50mbps paket kullanıyorum. ebanın yani hatların en yoğun zamanında bile 6ping 47down 7.5up alıyorum.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
BİLGİ ZAMANI!!!
İnternet Altyapım Türk Telekom VDSL2 Ve 87Mbps'e Kadar Destekliyor. Ancak Sorguladığımda FİBERNET diyor. nedeni ne olabilir ?
nedeni: Türk Telekom, FİBERHİPERNET diyor buna. eğer altyapınız 75mbps üzeri ise ve santrale yakınsanız sorguladığınızda karşınıza bu çıkabilir. bazen ise sistemsel bir hata olabiliyor.

Türk telekomun kendi modemini kullanıyorsan ve daha önce modem arayüz şifreni değiştirmediysen wifiye veya ethernet ile bağlıyken 192.168.1.1'e gir. kullanıcı adın admin, şifren turktelekom. ttnet zamanında aldıysan ttnet.

gayet iyi. ben hipernet vdsl2 50mbps paket kullanıyorum. ebanın yani hatların en yoğun zamanında bile 6ping 47down 7.5up alıyorum.
oraya girmeyi biliyorum da girip neye bakmam ve baktigimdan ne anlamam gerekiyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
oraya girmeyi biliyorum da girip neye bakmam ve baktigimdan ne anlamam gerekiyor
aga bu değerlere bağlı bir şey mesela maksimum veri oranı mevcut veri oranı vb şeyleri görmem lazım ki yorum yapayım yardımcı olayım. bak. modeme bağlıyken google arama çubuğuna 192.168.1.1 yaz ve oraya gir. kullanıcı adı kısmına admin, şifre kısmına turktelekom yaz. girebildiysen cevap ver.

aga bu değerlere bağlı bir şey mesela maksimum veri oranı mevcut veri oranı vb şeyleri görmem lazım ki yorum yapayım yardımcı olayım. bak. modeme bağlıyken google arama çubuğuna 192.168.1.1 yaz ve oraya gir. kullanıcı adı kısmına admin, şifre kısmına turktelekom yaz. girebildiysen cevap ver.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Uydunet varsa ona bak kampanyanın adıda 100 güldüren tarife , 90 TL tv + 100 mbps internet yaklaşık 7 , 8 up . Tvde bütün kanallar açık nat geo , discovery , sinema tv . İnterneti çok güzel gayet memnunum 10 yıldan fazladır uydunet kullanıyorum
altyapısı yok burda ya

altyapın ne kadar destekliyor ki 100mbps alacaksın. dikkat et çökertme altyapıyı. bizimki çöktü 1 hafta kesik kaldı.
98 e kadar destekliyor

ben girdim kanka ondan sonra napıyım ?

Son düzenleme:

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Ben Twitch de filan yayın açıcam bana yüksek download ve yüksel upload yapan max 150TL lik internet önerirseniz sevinirim şimdiden sağolun
100 tl ye saat 19 ile 00 arası 25 mbps internet onun harici 100 mbps indirme 5 mbps yükleme kablonet + tv

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
altyapısı yok burda ya

98 e kadar destekliyor

ben girdim kanka ondan sonra napıyım ?
anasayfada aşağı kaydırınca karşına hat değerleri çıkacak.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Türknetçok kötü. @White Ravens anlatsın.

Millenicom öneririm.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit

Ekler

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    113.3 KB · Hit: 31