Neler Yeni

F/P kışlık mont ve eldiven önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahtı dikik piyade
Kışın kullanmak için motorcu eldiveni ve mont önerir misiniz?

GirayHan

80+ Platinum

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Soner
hevik marka montlara bakabilirsin. ( italyan f/p )
üç mevsimlik önerebileceğin bir mont ve eldiven varmı hocam? scooter alacagım ilk motorum olacak da sanırım kışın binmem:D keyfi gezmek istiyorum.
bu nasıl eldiven olarak?

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
üç mevsimlik önerebileceğin bir mont ve eldiven varmı hocam? scooter alacagım ilk motorum olacak da sanırım kışın binmem:D keyfi gezmek istiyorum.
bu nasıl eldiven olarak?
montları ayrı almanı öneririm kışlık ve yazlık gibi. 3 mevsim montlar'da yazın sorun yaşarsın. yaz için yazlık serin havalar için ise kışlık mont al. kışın binmeyeceğim dersen direkt olarak yazlık mont al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nasıl eldiven olarak?
bahsettiğin eldiven çin malı. biraz daha kaliteli bakmaya çalış five gloves öneririm.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Soner
montları ayrı almanı öneririm kışlık ve yazlık gibi. 3 mevsim montlar'da yazın sorun yaşarsın. yaz için yazlık serin havalar için ise kışlık mont al. kışın binmeyeceğim dersen direkt olarak yazlık mont al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bahsettiğin eldiven çin malı. biraz daha kaliteli bakmaya çalış five gloves öneririm.
eldiven bakıyorum daha karar veremedim ucuza kaçmamaya çalışıyorum da mont olarak bu nasıl? marka ve model olarak?

GirayHan

80+ Platinum
eldiven bakıyorum daha karar veremedim ucuza kaçmamaya çalışıyorum da mont olarak bu nasıl? marka ve model olarak?
prohel'in ürünleri pek kaliteli değil. yukarda hevit'i önerdim italyan malıdır bende de var bedenine uygun bulabiliyorsan yazlık modellerinden bir tane al geç derim.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Soner
prohel'in ürünleri pek kaliteli değil. yukarda hevit'i önerdim italyan malıdır bende de var bedenine uygun bulabiliyorsan yazlık modellerinden bir tane al geç derim.
tamam ona bakayım. peki genel olarak omuz koruma vs dahil mi oluyor birçoğunda? sırt ekstra onu biliyorum

GirayHan

80+ Platinum
tamam ona bakayım. peki genel olarak omuz koruma vs dahil mi oluyor birçoğunda?
genelde hepsinde var ek olarak revit'in montuna uygun bir sırt korumasından satın alabilirsin. montlarda genelde sırt koruma olmuyor.

GirayHan

80+ Platinum
scirocco siyah fena değil gibi. eldivende de araştırayım biraz daha.
sertifikası olmayan eldiven ve montları almamaya çalış. bütçeni bilmediğim için taban fiyat performans sertifikalı ürünleri önermeye çalıştım. karar senin yine de.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Soner
sertifikası olmayan eldiven ve montları almamaya çalış. bütçeni bilmediğim için taban fiyat performans sertifikalı ürünleri önermeye çalıştım. karar senin yine de.
kask olarak scorpion markası nasıldır? https://www.fc-moto.de/epages/fcm.s.../SubProducts/Scorpion-EXO-491-Run-Helmet-0002 buna f/p diyebilir miyiz?
ya da bu nasıl? sharp test te 5 yıldız almış
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.s...Helmet/SubProducts/HJC-C70-Lantic-Helmet-0014 .
linkteki ile aynı modelse tabi ;

GirayHan

80+ Platinum
scorpion'u nolan üretiyor diye biliyorum. Genel bakımdan iyidir kaliteli kasklar üretiyorlar.
sharp testine çok takılmamaya çalış parayı basan kask firması orda testi yaptırıyor. genel olarak attığın iki kaskın da kabuk yapısı polikarbon yani termoplastik.

Top Bottom