benim elim 17,5cm bana uyar mıyani ben tutabiliyorum ama elim büyük baya
yakın zamanda mouse alcam da onun için soruyorum
benim elim 17,5cm bana uyar mıyani ben tutabiliyorum ama elim büyük baya
reactor daha iyi bir seçim değil mi?benim elim 17,5cm bana uyar mı
yakın zamanda mouse alcam da onun için soruyorum
Reactor Gözümde Büyük Geldireactor daha iyi bir seçim değil mi?
viper mini iyi görünüyor en azından forumlarda gördüğüm kadarıyla.Reactor Gözümde Büyük Geldi
Ben Daha Çok Küçük Ve Orta Boyutta Mouse Arıyorum.
1-2 Hafta Sonra Teknosaya Gidip Aklımdaki Mouseları Denicem.(Reactor Dahil)
Belki Fikrim Değişir.
(Aklımda Şuan Razer Viper Mini Var)
anladım dostum benim tutuşuma uygun olduğundan bilmiyorum yanigaliba cs valorant falan oynayacak reactor ağır kaçar hocam.
iyi yaparsınReactor Gözümde Büyük Geldi
Ben Daha Çok Küçük Ve Orta Boyutta Mouse Arıyorum.
1-2 Hafta Sonra Teknosaya Gidip Aklımdaki Mouseları Denicem.(Reactor Dahil)
Belki Fikrim Değişir.
(Aklımda Şuan Razer Viper Mini Var)
İlk Defa Marka Güzel Bir Oyuncu Ekipmanı Alıcağım Biraz heycanlıyım.viper mini iyi görünüyor en azından forumlarda gördüğüm kadarıyla.
O hissi biliyorum hocam. Önceki mouseum everestti 20 TL'ye almıştım neredeyse 5 sene kullandım. En son basmamaya başladı tarayıcıda falan donuyordu bilgisayar. Sonra omen 600 aldım biraz kullandım. İade edip reactore geçtim. Şimdilik memnunum verdiğiniz paraya değiyor inanın.İlk Defa Marka Güzel Bir Oyuncu Ekipmanı Alıcağım Biraz heycanlıyım.
Almak Çok istiyoum Ama Birden İçimden Bir Ses Bir Mouse a 300tl verilir mi diyor
Bu Razer Mouse Beni Uzun Zaman Götütrür mü?
Teşekkür ederim hocamEline sağlık. Detaylı bir rehber olmuş
hocam normalde bu kadar yazmazdım ama şevke geldim bir an. fotoğrafları normal boyutta koyuyordum önceden böyle daha iyi oldu.Bu nasıl bir detaylı incelemedir be, aşağı kaydıra kaydıra parmağım acıdı.Çok güzel inceleme olmuş, çok beğendim eline sağlık.