AK47
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 761
- İsim
- Yılmazhan Yıldız
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında oynadığım çok ses kasmalı bir oyun yok bir tane fps oyunu oynuyorum. Attığınız HyperX marka kulaklığa baktım hoşuma gitti. O fiyat bandında düzgün bir mikrofon bulabilirsem önceliğim mikrofon almak bulamazsam eğer attığınız HyperX, yukarıda önerilen Ranger, Kizaru ve Medusa alternatiflerine bakacağım.Oyun kulaklıklarından müzikte bir Q10 performansı beklemek doğru olmaz ama kimi oyun kulaklıkları cidden müziktede çok iyi iş çıkarabiliyorlar. Aynı şekildede stereo konusunsa müzik kulaklıkları çok iyi olmayabiliyor ve oyun performansından eksik kalabiliyor. Ben olsam o paraya elimde hem yedek kulaklığım olsun hem de mikrofonu olsun diye https://www.cimri.com/oyuncu-kulakl...jSfqZS5PAu9QoPCb2JIM7VYhuk__VEYhoCv8YQAvD_BwE bu kulaklık benim 2. Sistemin kulaklığı ve mikrofonu sesi,ses kasması çok iyi fiyatında.
Diğer önereceğim model
HYPERX Cloud Stinger Core Headset for PC Gaming Kulak Üstü Kulaklık Siyah
Cloud Stinger Core Headset for PC Gaming Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Teşekkürler buna da bakacağım.James Donkey 712 yerine medusa öneririm o fiyata medusa güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdilik aşağıdaki mikrofonu araştırıyorum. Farklı bir öneri gelmezse aşağıdaki mikrofonu alacağım muhtemelen ses kartıyla beraber gönderiyorlar.
Lastvoice Home Paket BM800 Mikrofon + Set-01 Stand + Phantom Power
Lastvoice home paket, stüdyo paketleri, içerisinde phantom power, set-01 stand seti ve bm800 mikrofon yer alan en çok tercih edilen stüdyo setlerimizdendir.
www.lastvoice.com.tr
Son düzenleme: