Knk tn panel ne oluyor bilmiyorum da bı rx 6600 için uyumlu mu buTek eksiği TN panel olması
Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz![]()
ViewSonic VX2458-P-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2458-P-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX2458-P-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.859,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FPS oyunlar için iyi ama görüntü kalitesi kötü TN panelde. renkleri daha kötü veriyorKnk tn panel ne oluyor bilmiyorum da bı rx 6600 için uyumlu mu bu
ben olsam tn kullanmam va alırdım biraz daha bütçe arttırıpAlmalıyım sence
gigabyte m28uÖnerdiğin varmı yada senin kullandığın ney
Alınmaz benceAlmalıyım sence
Eklerim ve bunu alırımBiraz daha eklersen:
![]()
Acer ED242QRABIDPX 23.6" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer ED242QRABIDPX 23.6" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer ED242QRABIDPX 23.6" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com