Forum Fedaisi
80+ Bronze
2500tl ye alinabilecek kaliteli f/p mouse onerileriniz varmidir
2500tl ye alinabilecek kaliteli f/p mouse onerileriniz varmidir
kalitelimidir hocam ilk kez gordugum bir markaVXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kötü ikisi deSteelSeries rival 5 bakabilirsin hocam. güzel mouse. internet kafede kullanmıştım. bende de rival 3 var zaten.
hocam 8k polling rate diyor da benim islemci kaldirmaz onu r5 2600 var bendeKaliteli hocam
anladim tesekkurlerhocam illa 8 kullanmak zorunda değilsiniz 1 ms de kullanabiliyorsunuz.
hocam kusura bakmayin rahatsizlik veriyorum tekrar suan fps oyunlari icin g102 (artik yeterli olmuyor) moba icin g502 kullaniyorum bu mouse her iki oyun turu icin de is yaparmi acaba mouse konusunda cok cahilim malesef fps ve moba oyunlarini yuksek ranklarda oynuyorum onceligim cs de is gormesi 102 cuk oturuyor cs icin suan 4 yildir kullaniyorum (ayrica urunun fiyati 8k hz destekledigi icin bu seviyelerde diye tahmin ediyorum kullanamayacagim ozellik icin para vermek pek hos olmaz ve sadece kablolu modda 1k da kullaniliyormus kablosuz 8k imis)VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com