Joelandkiddo
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
250 tl bütçem var mouse üstünde yağ gibi kaydıracak sadece mouse koyacağım mousepad arıyorum valorant oynarken mousepad olmadığı için sorun yaşıyorum
https://www.trendyol.com/helixsun/m...SXzIsQlNfMixTdWdnZXN0aW9uUG9wdWxhckNUUl9CIn0= kullanıyorum çok memnunum her şey sığar üstüne250 TL bütçem var mouse üstünde yağ gibi kaydıracak sadece mouse koyacağım mousepad arıyorum valorant oynarken mousepad olmadığı için sorun yaşıyorum
hocam beğendim fakathttps://www.trendyol.com/helixsun/m...SXzIsQlNfMixTdWdnZXN0aW9uUG9wdWxhckNUUl9CIn0= kullanıyorum çok memnunum her şey sığar üstüne![]()
linkini atabilirmisinhocam beğendim fakat
Xrades Mavi Aslan Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM XR480 nasıldır sizce alınır mı?
benim masam küçük maalesef elime para geçince ceviz masa yaptırtıcamhttps://www.trendyol.com/helixsun/m...SXzIsQlNfMixTdWdnZXN0aW9uUG9wdWxhckNUUl9CIn0= kullanıyorum çok memnunum her şey sığar üstüne![]()
gülmeyin ama nasıl atacağımlinkini atabilirmisin
adres çubuğundaki uzun yazının üstüne sağ tıkla , ctrl c yap sonra buraya ctrl v ile yapıştırbenim masam küçük maalesef elime para geçince ceviz masa yaptırtıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gülmeyin ama nasıl atacağım
hocam güldüğünüz için teşekkür eder nasıl atacağım konusunda yardı isterimbenim masam küçük maalesef elime para geçince ceviz masa yaptırtıcam
gülmeyin ama nasıl atacağım
adres çubuğundaki uzun yazının üstüne sağ tıkla , ctrl c yap sonra buraya ctrl v ile yapıştır
adres çubuğundaki uzun yazının üstüne sağ tıkla , ctrl c yap sonra buraya ctrl v ile yapıştır
buyrun hocamhocam güldüğünüz için teşekkür eder nasıl atacağım konusunda yardı isterim
![]()
Xrades Mavi Aslan Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM - Fiyatı, Yorumları
Xrades Mavi Aslan Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Xrades Mavi Aslan Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM - Fiyatı, Yorumları
Xrades Mavi Aslan Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
baktınızmı hangisi daha mantıklıadres çubuğundaki uzun yazının üstüne sağ tıkla , ctrl c yap sonra buraya ctrl v ile yapıştır
çok yorumu yok gibi hocam bir şey söylemek zor , attığım modelin farklı boyutları mevcut onlara bak istersen. Ucu ucuna sığıyorsa attığımı al bence yeni masaya geçtiğinde de kullanırsın rahatlık olur. Sığmazsa farklı boyutuna bakıcan mecbur. Bu arada farklı baskılarıda mevcuthocam güldüğünüz için teşekkür eder nasıl atacağım konusunda yardı isterim
![]()
![]()
buyrun hocam
baktınızmı hangisi daha mantıklı
pekihocam teşekkür ederim attığıma yağ gibi kayıyor diyorlardı memnun kalırım sizin önerdiğinizi alayım en iyisiçok yorumu yok gibi hocam bir şey söylemek zor , attığım modelin farklı boyutları mevcut onlara bak istersen. Ucu ucuna sığıyorsa attığımı al bence yeni masaya geçtiğinde de kullanırsın rahatlık olur. Sığmazsa farklı boyutuna bakıcan mecbur.
beni tatmin etti açıkçası tabi zevkler ve renkler tartışılır. Kullandıktan sonra beğenip beğenmediğini yaz bakalımpekihocam teşekkür ederim attığıma yağ gibi kayıyor diyorlardı memnun kalırım sizin önerdiğinizi alayım en iyisi
tamam hocam alınca yazacağım hatta inceleme konusu olacakbeni tatmin etti açıkçası tabi zevkler ve renkler tartışılır. Kullandıktan sonra beğenip beğenmediğini yaz bakalım