Phoenix1610
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Bütçe
- 1200
F/P oyuncu kulaklığı öneriniz var mı? 1200 tl bütçem var.
F/P oyuncu kulaklığı öneriniz var mı? 1200 tl bütçem var.
P ve D modeli arasında ne fark var? Bir bilgin var mı?![]()
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
d modeli eski tip girişli diye biliyorum ben![]()
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunun prosu var bende, ses kalitesi iyi de ses kasılmıyor dostum. Biraz bütçe arttır öyle al derim daha iyi birşeyler.![]()
Ses kasmak için ne önerirsin f/p olarakBunun prosu var bende, ses kalitesi iyi de ses kasılmıyor dostum. Biraz bütçe arttır öyle al derim daha iyi birşeyler.