Phoenix1610
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Bütçe
- 1200
F/P oyuncu kulaklığı öneriniz var mı? 1200 tl bütçem var.
F/P oyuncu kulaklığı öneriniz var mı? 1200 tl bütçem var.
P ve D modeli arasında ne fark var? Bir bilgin var mı?![]()
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
d modeli eski tip girişli diye biliyorum ben![]()
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Bunun prosu var bende, ses kalitesi iyi de ses kasılmıyor dostum. Biraz bütçe arttır öyle al derim daha iyi birşeyler.![]()
Ses kasmak için ne önerirsin f/p olarakBunun prosu var bende, ses kalitesi iyi de ses kasılmıyor dostum. Biraz bütçe arttır öyle al derim daha iyi birşeyler.