Siteler derken internet sitesi mi yoksa mobilyacı olan siteler mi?Direkt İmalat eden yerlerden bakabilirsin ben sitelerden 1 hafta önce 400 TL'ye şu tarz bir koltuk aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi benimki biraz daha dandik 200 TL fark var arada sonuçta.
Mobilyacı olanSiteler derken internet sitesi mi yoksa mobilyacı olan siteler mi?
Umarım isteğinize göre bir şey bulursunuz.Bende oralarda oturuyorumda gidemem. Yani yarın bakacağım.
İnşallah. Yani ömür boyu sırt ağrısı çekmektense paraya kıyıp güzel bir şey almak önemli Günlük 10 saat falan bilgisayar başında sırtım çürüyor.Umarım isteğinize göre bir şey bulursunuz.
Ben de aynı şekilde günde 10 saat civarı oturuyorum. Zaten 6 saat online ders daralıyorum evdeİnşallah. Yani ömür boyu sırt ağrısı çekmektense paraya kıyıp güzel bir şey almak önemli Günlük 10 saat falan bilgisayar başında sırtım çürüyor.
Her şeyimiz uyuşuyor evlenelim benceŞu anda mutfak sandalyesi var. Sırtım çürüdü resmen.
Yabancıya gitmesinAynen zaten sende bizim burdasın .d
Bilmiyorum ki ya. Zaten ilk defa gittim fakat buraya uzak değil. Çıkışına doğru bir yerdi galiba sağ taraflardaydı. Bi dükkanın üst katındaydı.Aynen. Bu arada hangi mobilyacıdan aldın?