Neler Yeni

Öneri F/P ses kasmak için kulaklık önerisi

unkinown

80+
Reaksiyon skoru
3
Şu anki kulaklığım artık mavi ekran bile verdirmeye başladığından yeni bir kulaklık alacağım, uzun süre dayanması için biraz daha kaliteli bir şey alacağım. Valorant gibi oyunlarda ses kasabileceğim, hem kablosuz hem de şarjı bitince USB kabloyla kullanılabilen, aşırı pahalı olmayan ve mikrofonu olan bir kulaklık lazım bana.

Mikrofonunun çok kaliteli olmasına gerek yok, sadece arkadaşlarla sesli girmek için kullanıyorum. Kulaklıklar hakkında pek bilgi sahibi olmadığından bütçeye de net bir şey diyemeyeceğim ancak 4000-5000'lere kadar çıkmazsa iyi olur, daha çok fiyat performans bir şey istiyorum yani. Boş zamanlarımda hep bilgisayar başındayım, yani tere de iyi dayanması gerek. Nasıl bir şey önerirsiniz?

HS80 Wireless bu tarz bir kullanıma uyar ancak hem fiyatı 5k civarında hem de şarj süresi ortalama 25-27 saat, pil ömrü sorun olmaz, şarj olurken kullanılabiliyor. Kablolu tarafı bile tek tük seçenekten oluşuyorken kablosuz olarak uygun fiyatlı, performanslı model bulmak zor. Cloud 3 alınabilir ancak sonradan ped almak gerekecek keza kablosuz olarak da Cloud 3 kadar indirim alan ve fiyatı düşen ürün pek yok; indirimle 4k altına satıldığı oluyor. Cloud 3'ü de Amazon'dan alıp uğraşmak gerekiyor, baz performansı genel olarak beğenilmiyor.

Şu anki kulaklığım artık mavi ekran bile verdirmeye başladığından yeni bir kulaklık alacağım, uzun süre dayanması için biraz daha kaliteli bir şey alacağım. Valorant gibi oyunlarda ses kasabileceğim, hem kablosuz hem de şarjı bitince USB kabloyla kullanılabilen, aşırı pahalı olmayan ve mikrofonu olan bir kulaklık lazım bana.

Mikrofonunun çok kaliteli olmasına gerek yok, sadece arkadaşlarla sesli girmek için kullanıyorum. Kulaklıklar hakkında pek bilgi sahibi olmadığından bütçeye de net bir şey diyemeyeceğim ancak 4000-5000'lere kadar çıkmazsa iyi olur, daha çok fiyat performans bir şey istiyorum yani. Boş zamanlarımda hep bilgisayar başındayım, yani tere de iyi dayanması gerek. Nasıl bir şey önerirsiniz?
Tuf h1 gen 2 hx cloud 2 Logitech g432
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tuf h1 gen 2 hx cloud 2 Logitech g432
Kablolu istersen eğer bunlar süper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,318
Üyeler
173,487
Son üye