Neler Yeni

f1 manager 23 alınır mı

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
formula 1 e anlatamayacagım kadar cok baglıyım hayatımın bir parçası diyebilirm sizde f1 manager bir f1 fanı için alınmalık bir oyun mu hak ediyor mu deneyimi olanlar belirtirse sevinirm ayrıca da baska f1 oyunları önerilerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

23 olmasına gerek yok 22 21 de olur

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,618
İsim
Emre siyah
bu kadar çok sevioyrsanız alın oynayın :)

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam cok seviyorum fakat bazı forum sitelerinde oyunun kötü oldugu duyumlarını aldıgım için sorayım dedim:)

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ege Beker
formula 1 e anlatamayacagım kadar cok baglıyım hayatımın bir parçası diyebilirm sizde f1 manager bir f1 fanı için alınmalık bir oyun mu hak ediyor mu deneyimi olanlar belirtirse sevinirm ayrıca da baska f1 oyunları önerilerinizi bekliyorum

Hocam direksiyon setiniz yoksa tadı çıkmıyor direksiyonunuz yoksa almayın bence

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
hocam managerde da direksiyon gerekiyor mu

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün

Hocam eğer 1. Şahıs olmayı seviyorsanız yani f1 i süren pilot olmak istiyorsanız almayın ama taktik yaparım takım kurarım bütçeye göre takılırım emek veririm erinmem zevk alırım diyorsan kısaca bir takımın yöneticisi olmak istiyorsan alabilirsin yani anlayacağın dilde söylemek gerekirse eğer verstappen olmak istoyorsan f1 22 23 felan al ama illa sürücü olmaya gerek yok ben cristian hornerda olurum yani takımın yöneticisi olarakda oynarım diyorsan f1 manager alabilirsin

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Hocam eğer 1. Şahıs olmayı seviyorsanız yani f1 i süren pilot olmak istiyorsanız almayın ama taktik yaparım takım kurarım bütçeye göre takılırım emek veririm erinmem zevk alırım diyorsan kısaca bir takımın yöneticisi olmak istiyorsan alabilirsin yani anlayacağın dilde söylemek gerekirse eğer verstappen olmak istoyorsan f1 22 23 felan al ama illa sürücü olmaya gerek yok ben cristian hornerda olurum yani takımın yöneticisi olarakda oynarım diyorsan f1 manager alabilirsin
tamam hocam teşekkür ettim

Top Bottom