Yardım f710 hala alınır mı?

Bağlantı sorunu var diyecekler, F 710'u uzatma kablosuyla kullanırsan bağlantı sorunu kalkıyor. O kablo var mı bi bak.

Bağlantı sorunu var diyecekler, F 710'u uzatma kablosuyla kullanırsan bağlantı sorunu kalkıyor. O kablo var mı bi bak.
sanırım kablolu kullanılmıyor. baglantı probleminden dolayı f310 onerdi arkadasım ama almısken bunu alayım dedim

Valla ben kullanıyorum yaklaşık bi 3 ay önce falan aldım. Güzel bir ürün bence, ben öneririm. Kutunun içinden pil çıkıyor, uzatma kablosu çıkıyor. Kullandığım süre boyunca 3 kere falan bi bağlantı sorunu yaşadım o kadar.

Valla ben kullanıyorum yaklaşık bi 3 ay önce falan aldım. Güzel bir ürün bence, ben öneririm. Kutunun içinden pil çıkıyor, uzatma kablosu çıkıyor. Kullandığım süre boyunca 3 kere falan bi bağlantı sorunu yaşadım o kadar.
hocam çok gecikme var mı

1 sene kadar kullanıp geçen ay sattım 9. nesil xboxa geçtim. F710da herhangi bir kopma, gecikme sorunu yaşamadım. Fakat şu anki fiyatına göre çok bence. Dolap uygulamasında 9. nesil bin lira civarına bulabilirsen. %10 nays indirimiyle falan 900 civarına alabilirsin. Bence o daha mantıklı.

Bence alınmaz. XBOX 1500-2000 arası. PS5 Dualsense 2000-2500 arası sıfırları varken alınmaz. Dolap'a bakabilirsin. Açılmamış paketi 200 TL farkla 12 taksite veriyorlar.

f310 da almak istemiyorum kablolu ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,621
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri