Hocam bağlantı konusunda kablosuz kullanımda çekmeme vs oluyor mu ayrıca pes veya FIFA da deneyiminiz oldu muEvet ?
Evet?
Hocam bağlantı konusunda kablosuz kullanımda çekmeme vs oluyor ayrıca pes veya FIFA da deneyiminiz oldu mu
Evet maalesef öyle bir derdi var. Fifa'da kullandım 3-4 sene, ara sıra bağlantı sorunları oluyor.Hocam bağlantı konusunda kablosuz kullanımda çekmeme vs oluyor ayrıca pes veya FIFA da deneyiminiz oldu mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçinden galiba bı kablo bir şey çıkıyormuş onla iyi çekiyor diyorlar denediniz mi sizdeEvet maalesef öyle bir derdi var. Fifa'da kullandım 3-4 sene, ara sıra bağlantı sorunları oluyor.
4 senedir kullanıyorum, simulasyon ve yarış oyunlarında. Futbol hiç oynamadım. Şu zamana kadar bir sorun çıkmadı.Hocam bağlantı konusunda kablosuz kullanımda çekmeme vs oluyor mu ayrıca pes veya FIFA da deneyiminiz oldu mu
Pes fifa deneyim olmadı ama uzatma kablosuyla kopma çözüldüHocam bağlantı konusunda kablosuz kullanımda çekmeme vs oluyor mu ayrıca pes veya FIFA da deneyiminiz oldu mu
Tuşları istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Kabloyla denemedim, genel olarak laptopta vericisinin neredeyse dibinde kullandığım için gerek görmedim.İçinden galiba bı kablo bir şey çıkıyormuş onla iyi çekiyor diyorlar denediniz mi sizde
Birde FIFA da tuşları dualshocka göre ayarlayabiliyoruz demi yani normalde x tuşunun olduğu yere aynı işlevi yapan tuşu koyabiliyoruz demi
Yani kabloyla mi kullanmış oluyorsunuz hocamPes fifa deneyim olmadı ama uzatma kablosuyla kopma çözüldü
Ben dualshocka alışığım hocam pek farkı var mı sence sıkıntı çeker miyimTuşları istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Kabloyla denemedim, genel olarak laptopta vericisinin neredeyse dibinde kullandığım için gerek görmedim.
R2 ve L2 tuşları kademeli ama onları iptal etme olayını hiç denemedim açıkçası.Yani kabloyla mi kullanmış oluyorsunuz hocam
Bdn
Ben dualshocka alışığım hocam pek farkı var mı sence sıkıntı çeker miyim
Birde arkadaki tuşlar galiba kademeliymiş ben pes oynayacağım için bana sıkıntı çıkarabilir onu iptal edebiliyor muyuz normal haline dönüyor mü yani