Neler Yeni

f710 u önerenler neden öneriyor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
cahilliğimin kusuruna bakmayın çakma dualshock mu yoksa başka game pad mi diye konu açmıştım insanlar sürekli logitech f710 u tavsiye ettiler bugün mediamarta gezergen gözüme çarptı kol 700 küsür TL ergonomisi çok kötü dış tasarımıda çok kötü arkadaşlar bu kolu neden tercih etmeliyim anlayamadım.
Ergonomi olarak berbat
Dış yüzeyi çabuk yıpranıyor özellikle analog tuşları(2.el bakabilirsin nasıl olduklarına)
Bağlantı sorunları(hepsinde olacak değil ama oluyor)
Çakma ps5 kolu olan Techstorm exotic t28 alabilirsin 1000TL altı ise. Abdullah abi de incelemesini yapmıştı çakma kola göre gayet iyi. Ölü bölgesi de iyi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,320
İsim
uwu
f310 la f710 aynı ben kopma sorunlarından dolayı f310 tercih ettim zaten ayda max 1/2 saat kullanıyorum o yüzden kablolu olup olmaması nı önemsemedim

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben arkadaşim da f710 denemiştim. Güzeldi. Bir de o bimden bir tane kol almıştı. Dönüşümlü oynadık. F710 gzuel kaliteliydi.

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Tamer bayrak
Ergonomi olarak berbat
Dış yüzeyi çabuk yıpranıyor özellikle analog tuşları(2.el bakabilirsin nasıl olduklarına)
Bağlantı sorunları(hepsinde olacak değil ama oluyor)
Çakma ps5 kolu olan Techstorm exotic t28 alabilirsin 1000TL altı ise. Abdullah abi de incelemesini yapmıştı çakma kola göre gayet iyi. Ölü bölgesi de iyi
bu yıldan sonra çıkan fifa oyunlarını oynatır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben arkadaşim da f710 denemiştim. Güzeldi. Bir de o bimden bir tane kol almıştı. Dönüşümlü oynadık. F710 gzuel kaliteliydi.
ben çok oyun oynayan bi insanım ergonomi o yüzden çok önemli kabloluda oynarım bazen ama ergonomi rahat olmayınca keyfim kaçar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,358
İsim
Emre
Discord
necromancerr
oynatır oyunun desteği olduğu sürece dishonored 1 in üstünden 11 sene geçti nerdeyse ancak ben dualsenseyle oynayabiliyorum mesela

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ben çok oyun oynayan bi insanım ergonomi o yüzden çok önemli kabloluda oynarım bazen ama ergonomi rahat olmayınca keyfim kaçar
Hocam o zman Xbox alacaksınız. Ben Xbox 360 kolu kullanıyorum orijinal. Çok iyi güzel valla

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,358
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Paranız varsa xbox 9. nesil yada dualsense bakın o zaman ds4 orjinalini sıfır almak mantıksız

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Tamer bayrak
oynatır oyunun desteği olduğu sürece dishonored 1 in üstünden 11 sene geçti nerdeyse ancak ben dualsenseyle oynayabiliyorum mesela
ps5 de sadece ps 4 oyunları diyor onun için tırstım ama pc versiyonunda problem çıkarmaz o zaman

Paranız varsa xbox 9. nesil yada dualsense bakın o zaman ds4 orjinalini sıfır almak mantıksız
o zaman şuanda 500 600 tllere dualshock 4 alıp ileride orjinale dönmek mantıklımı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,358
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ps5 de sadece ps 4 oyunları diyor onun için tırstım ama pc versiyonunda problem çıkarmaz o zaman
dualsense ile pcde her türlü oyunu oynayabilirsiniz kolu xbox 360 koluna sanal şekilde çevirip (ps5 alma niyetiniz yoksa direk xbox 9. nesil bakın derim çünkü dualsenseye kıyasla 9. nesil tam uyumlu bi kol)

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Gamepadlerin genelde oyunların çıktığı yıllarla pek alakası olmaz. 2005'te çıkan Xbox 360 kolu ile bile şimdiki oyunları oynayabilirsin. Daha çok X input ve D input fark ediyor. F710 X input bir kol. Piyasada 500TL altı olan gamepadlerin çoğu hariç hepsi X inputtur.
X input tak çalıştır
D input'ta X360ce gibi uygulaması kullanarak tuş atamları yapman gerekir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,358
İsim
Emre
Discord
necromancerr

o zaman şuanda 500 600 tllere dualshock 4 alıp ileride orjinale dönmek mantıklımı?
ikinci el xbox 8. nesil yada 360 kolu bakabilirsin sadece pc için xbox kolları daha mantıklı bence

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Tamer bayrak
dualsense ile pcde her türlü oyunu oynayabilirsiniz kolu xbox 360 koluna sanal şekilde çevirip (ps5 alma niyetiniz yoksa direk xbox 9. nesil bakın derim çünkü dualsenseye kıyasla 9. nesil tam uyumlu bi kol)
ama bu t 28 dualshock olarak geçiyor dualsense değil

ikinci el xbox 8. nesil yada 360 kolu bakabilirsin sadece pc için xbox kolları daha mantıklı bence
bir göz gezdireyim sağolun

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,358
İsim
Emre
Discord
necromancerr