Neler Yeni

F75 Keycap Uyumluluk ve öneri

Hangi Keycap? Elimdekileri kullanayım mı?

• 1.Keycap

• 2.Keycap

• 3.Keycap

• Elindekileri de kullan

• Elindekileri kullanma

• 1.Keycap ama Şeftali Pembesi

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba elimdeki sadece 4 tuş için yeni aldığım bir keycap var zaten fakat F75 ile uyar mı bilmiyorum switchleri daha farklı gibi duruyor F75 in kare gibi switchleri. Sorum şu elimdeki ve attığım keycapler F75 e uyar mı ayrıca sizce elimdeki keycapleri de düşünerek(belki kullanmayadabilirim ama kullanmak istiyorum) sizce bu keycaplerden hangisi?
Elimdeki keycapleri kullanayım mı kullanmayayım mı bunlardan birini alırsam eğer?
F75 Beyaz renk aldım bu arada ve puding keycap istrmiyorum rgb yi çok aşırı sevdiğimi söyleyemem o yüzden 1.Keycapteki kadar gelse yeter.
Önerilerinize de açığım

Lütfen 1 oy keycap için 1 oy yeni keycapler ile beraber elimdekileri kullanıp kullanmamam için oy verin

Elimdeki keycapler

1.Keycap ( Mavi veya Şeftali Pembesi rengi )

2.Keycap( Bununla elimdekileri kullanmaya da bilirim belki )

3.Keycap( Tuhaf ama güzel )

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
ibrahim demir
gereksiz klavyeden pahalıya geliyor stok kullan geç

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gereksiz klavyeden pahalıya geliyor stok kullan geç
Şuanda F75 i de aşırı aşırı beğenmezsen 1yıllığına vs geçici aldım gibi ama keycapleri kalıcı olarak kullanmak için alacağım ayrıca fiyatı pek önemli değil ama en azından keycapler ile bile olsa ufak bir customlamış olmak istiyorum F75 e geçici deme sebebimde bu 1yıl içinde custom klavye yapmak istiyorum bu sebeple fiyatı klavyeden pahalı olması pek önemli değil benim için

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
1732573423600.png

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Güney ışıklandırma şart ama bunun için

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
ibrahim demir
Gördüm beğenende çok var hatta geçen custom klavye konusunda herkes sormuştu fakat benim o kadar hoşuma gitmedi daha minimal olmasını tercih ederim çok dağınık kafa karıştırıcı
Ben böyle yaptım
1000004995.jpg

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güney ışıklandırma şart ama bunun için
Güney ışıklandırma denilen alt kısımda(bilek desteği/space tuşu) ışığı olan mı oluyor ve beyaz renk güney ışıklandırma mı kuzey mi?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Burak
Merhaba elimdeki sadece 4 tuş için yeni aldığım bir keycap var zaten fakat F75 ile uyar mı bilmiyorum switchleri daha farklı gibi duruyor F75 in kare gibi switchleri. Sorum şu elimdeki ve attığım keycapler F75 e uyar mı ayrıca sizce elimdeki keycapleri de düşünerek(belki kullanmayadabilirim ama kullanmak istiyorum) sizce bu keycaplerden hangisi?
Elimdeki keycapleri kullanayım mı kullanmayayım mı bunlardan birini alırsam eğer?
F75 Beyaz renk aldım bu arada ve puding keycap istrmiyorum rgb yi çok aşırı sevdiğimi söyleyemem o yüzden 1.Keycapteki kadar gelse yeter.
Önerilerinize de açığım

Lütfen 1 oy keycap için 1 oy yeni keycapler ile beraber elimdekileri kullanıp kullanmamam için oy verin

Elimdeki keycapler

1.Keycap ( Mavi veya Şeftali Pembesi rengi )

2.Keycap( Bununla elimdekileri kullanmaya da bilirim belki )

3.Keycap( Tuhaf ama güzel )
Stok yada puding double shot pbt istersen mage keycaps yaz temuda magegee marka ismi sanırım oradan seç hangi renk istediğini ben bir siyah 1 beyaz aldım 130 lu stoku sayarsak 390 keycaps mevcut olacak elimde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom